onsdag 1 juli 2009

PussPuss corona! Men var är limen!?

Min nya kärlek, hahahaha!!


Haha! En gång för länge sen när ja hade tråkigt när ja plugga sa Anna att jag skulle ta mig ett glas så blir det mycket roligare. Hon har rätt igen! Nu har ja gööörkul ;p
De går riktigt bra idag! Jag har kommit upp i den nivån jag var på vid tentan förra gången & lite förbi! Ikväll ska jag börja med grejer som jag inte hajade sist! Men nu ska jag njuta lite av livet :D
PP

Kött e gött!

Ok, timman har slagit, det är dags för Ninis att tillaga oxfilé. Jag är nervös!! Haha... I ärlighetens namn hade det nog blivit grönsakerna med nån fisk om det inte var så att jag mötte Heja i matbutiken & då jag redan har berättat för honom om planen, fick jag helt enkelt ta & fullfölja den :)

Har varit en bra paus, lagom lång för att ladda batterierna. Fick tag på partypumps med! Det va viktigt. Sen köpte jag en bok om superfoods, massa hårprodukter, lite öl & svenska jordgubbar! Bra shoppingdag. Angående hårprodukterna är jag lite ilsk på mig själv för att jag inte luktade på saltvattensprayen jag köpte, den luktar sött & fruktigt, fan! Jag tycker att hårprodukter ska lukta hårprodukter, inte hallon eller va fan de e. Kan inte sätta fingret på de riktigt än, det kommer väl till mig när jag vaknar bakis nån dag & tar mig en lukt på håret!

Önska mig lycka till ;)
PP

Pausa

Nu tar jag en paus & rockar Skövde lite!

Mat idag igen!

Korfu 2001 vädret är borta, nu är det vanlig svensk sommar :P Ska snart hoppa in i duschen & ta mig till Willys & köpa (trumvirvel) kött!! Kors i taket, hur ska detta gå! Jag har hittat ett recept med stekt paprika & oxfilé, det ska jag testa :) Fast ja, jag vet inte va oxfilé kostar, så det får ev bli fläskfilé (som jag inte heller vet priset på). Pastan jag gjorde igår va KANONgod. Nu ska jag dela med mig av receptet.

Skär en aubergin (200g) i skivor, salta dessa & låt dem stå runt 20 minuter, stek dem sedan en stund, lägg dem sedan på en ungsform tillsammans med 100g tomater (pickade eller halverade), 3 champinjoner & några svarta oliver, kör in formen i ungnen typ 15 minuter så de blir varmt & gosigt, koka 60g fullkornspasta under tiden. När grönsakerna & pastan är klart så häll olivolja & 1 (stor) hackad vitlök i en stekpanna, när det fräst till sig så tillsätt grönsakerna & sedan pastan & smula över ½ dl mager fetaost, salta & peppra. Jättegott! som Tina skulle säga.

Detta är för en person, men ja, det blev 1½-2 portioner för mig!

Allt från mig just nu :)
PP