måndag 29 december 2008

hmm...

Funderar på en sak här.. När de är utsläpp av farliga gaser ska man ju gå in & stänga fönster, dörrar & ventilation... Men det drar ju fruktansvärt mycket från våra fönster här.. Så då kommer de ju in gas iaf väl!? Måste fråga nån som vet hur det fungerar om detta! Fråga mig inte varför jag sitter & funderar på detta. Det bara kommer lite pausunderhållning i mitt huvud ibland.

Godnatt gott folk
PP

Woho!! Nät! :D

Igår lades nätet ner, men nu har jag fått det tillbaka. Gud va beroende man är av internet. Nästan läskigt! Tänkte på det under tiden jag va hemma under lovet också, hur mycket jag saknade att ha min egen dator, med mina grejer & mina favoritlänkar... Haha, tänkte på det igår när jag kände att det luktade brand ute, vad skulle jag göra om det började brinna här. Kom fram till att jag skulle ta min dator & externa hårddisk & springa!! Haha!

På tal om datorer så har jag nu bestämt mig för en dator jag vill ha. Pappa ska åka & köpa den, så ska jag hem & hämta den 18e Januari. Har hittat en datorväska också som jag ska köpa, är lite orolig för att den inte ska passa, men ringde till Bluebox & de sa att det var inga problem att skicka tillbaka den efter jag testat. Det kommer verkligen vara på håret, väskan är 41 cm bred & datorn 39,5 cm... Håll tummarna :D

Lovade att berätta lite roligt igår, men nätet försvann, så berättar nu istället. I lördags var jag på bio med Carro, Anna, Ulle & två av Ulles vänner. Vi såg The Duchess med Kiera Knightley. Gud va snygg hon är!! Filmen var bra, blev arg, tänker inte avslöja mer fören alla har sett den! :p Efter filmen skulle vi till skål & dricka drinkar, men hamnade på Viktoria istället. Haha, himla grymt ställe, vi sjöng för fulla muggar, hallondröm va godare än jordgubbsdröm & vi var nog äldst på stället (inkl. personal) Haha! Mycket trevligt :) När det bara var jag & Anna var ensamma kvar & vi upptäckt att ingen ville diskutera Carnegie & lågkonjunkturen med oss tog vi oss till Lounge(s) för några moves på dansgolvet. Dj'n hade inte riktigt allt hemma den kvällen tyvärr, men va sjuttan, kulkul iaf :) Avslutade kvällen med en bussresa hem, satt & drömde mig tillbaka till unga dar då man tog den bussen hem regelbundet, vilket slutade att jag höll tummarna så de nästan bröts i hopp om att ingen som är som vi var skulle hoppa på bussen. Haha, ville inte ha nått stök, bara lugn & ro. Tack gode gud, de var städade, & det var bara underhållande att höra om Daniel som tydligen va "fittsur" på någon & nån som sagt ä-ordet till någon & denne fick panik, haha!! :D Busschaufören var en trevlig prick som i högtalarna informerade om att; "om någon skulle må dåligt så har jag plastpåsar här framme". Omtänksamt! Ingen mådde dåligt som tur var, "på min tid" blev man avslängd om man spydde, hehe. Promenaden hem från bussen till mina föräldrar fick mig att känna hur mycket jag uppskattar min boendesituation i Skövde, två minuter till allt är mycket mer uppskattat efter några glas en kall decembernatt än 1 km uppför med värkande fötter, jag räknade backarna hem den kvällen. Men en mysig kväll, somna med ett leende på läpparna & det visade ju sig behövas dagen efter.

Fick ett gulligt sms av lillebror. Han tackade för min insats, så inga agg mot honom längre. Hoppas han får kul med sina vänner i skidbackarna över nyår :D

PP