onsdag 8 april 2009

Det finaste!

Jag har fått ett sånt himla fint brev från Vietnam!! Mitt faderbarn sedan massa år är sååå himla gullig!! Hon ska bli läkare :) Nu har hon mycket att göra, för hon går i tionde klass. Så hon önska att hon hade mer tid att leka & att hon kunde gå på picknik med sina vänner. SÖÖÖÖT!! Sedan frågade hon mig om jag kunde skicka bilder till mig på ställen i Sverige, för hon skulle vilja resa runt. Det är så härligt att hon har dessa drömmar! Hon beskriver alltid sin tacksamhet till mig & min familj & hon önskar att jag kan komma & hälsa på henne! Det önskar jag med. När hennes brev kommer gråter jag en skvätt, först av lättnad, för att hon har det bra & att hennes familj är frisk, sen för att mina "problem" sätts i perspektiv. Det är en otroligt självuppfyllande & härlig känsla att finnas för andra! Jag är så glad att jag har den kontakten med henne!! När jag får inkomst ska jag ha fler fadderbarn!

Nu ska jag kolla runt efter presenter till henne!

PP

Morgonstund...

Idag är jag "sjukskriven" igen! 5 frukter & grönsaker om dan håller doktorn borta sägs det. HAHAHAHAHAHAAA!! Inte i detta fall. Har så ont i huvudet att det känns lite som om allt är en dröm. Känns inte som jag sitter här & skriver. Fast jag vet ju att jag gör det. Läskigt!!

Jag vaknade i morse av att mobilen gjorde det där ljudet den brukar göra när den dör. Försökte somna om, men efter en timma gav jag upp. Vad tror ni händer. Jag har slarvat bort min döda mobil på 3,2 kvm med massor av täcken, kuddar, prydnadskuddar, överkast. Den var heeeelt borta. Jag flyttade på allt flera gånger, jag tittade under sängen. Den var ingenstans. Det var inte fören jag strategiskt och organiserat tog bort kuddar & täcken & la dem på golvet som den dök upp mitt på sängen. Det är som om den har liv & springer runt & gömmer sig på olika ställen hela tiden för att jag inte ska hitta den. Ett riktigt spännande inslag på morgonkvisten.

PP