torsdag 8 januari 2009

Planering = Framgång

Jag har funderat på en grej. Hur kommer det sig att jag känner mig lättad & befriad av att ha en riktig kalender? Tror att det kan vara för att jag skriver ner allt jag behöver göra varje dag eller under ett år, så jag lämnar ifrån mig ansvar för att "komma ihåg & se till att det löser sig". Nu har jag svart på vitt (med rosa, blått & grönt) att detta ska göras & när det börjar bli mycket på en dag ser jag det på en gång & tar inte på mig att göra den där extra grejen. Annars är jag rätt duktig på att få för mig att göra för mycket på en dag & det slutar oftast i att jag inte gör någonting alls. Under 2008 gjorde jag faktiskt ett ärligt försök att bli den där spontana, härliga som tar dagen som den kommer & lever utan struktur, men de gick som det gick. Så nu ska jag skita i det & vara gamla goa smått neurotiska jag! Planering är nyckeln till framgång för mig!

Idag har varit en riktigt lång dag. Har fått gjort ganska mycket i Juridiken, känns bra att tentan är på lördag. Bara lite grejande imorgon så blir det perfa!

Trodde verkligen att vintern var här nu. Det snöade mycket i morse, men sen började det regna & nu är det glashalt. Jag hade faktiskt kunnat tänka mig nån vecka med riktigt mycket snö, sådär mysigt, men inte halt eller slask. Hoppas de blir så vecka fyra när jag inte har så mycket plugg, så man kan gå & fika, mysa, leka, promenera, osv.

Nu är det dags för mig att förbereda mig för natten. Sov gott allihop! :)
PP

Snöar uppåt!

Det snöar här idag, ganska mycket också! Haha, tittade ut igenom rutan, det ser ut som att det snöar uppåt! Antagligen för att det blåser rätt mycket också, men det är mycket underhållande, tssss... :p

Dåååligt!

Jag vet, jag har varit dålig med att uppdatera här de senaste. Det ska bli bättre. Det är en blandning av att inte haft tid & inget att skriva. Igår var en bra dag, pluggade lite, Anna ringde innan hon satte sig på EH för sista gången 2009 ;) jag var i stan en sväng & köpte min nya bästis; en filofax, på kvällen tog jag mig till Shida för jag var lite sällskapssjuk. Bra dag! :D

Anna, Anna, Anna... Nu har hon tagit flyget ut på äventyr i Australien, hon kommer ha såååå kul!! Om hon kommer vara saknad; JA! De e väl klart! :D Men gud va hon är modig, & gud va kul det ska bli att höra allt!! ;P Det är inspirerande med sådana vänner som hon, som gör något oväntat. Alltså, inte bara pratar om det, utan också gör det! Det ska nog bli nyårslöfte; Kap 4, 8§ GBG, "under inga undantag eller omständigheter skall det enligt 1-7 §§ samt kap. 1-4 inträffa enligt ord givet" (huvudregel). Haha! Hur länge får man lov att avlägga löften om det nya året? Hela året röstar jag för & lagändringar tillåtes fast får bara genomföras under särskilda förhållanden!

Jag har lyckats slarva med frukost igen, har varit vaken sen kl. 06.05 & inte ätit frukost än. Idag blir det fiberhavregrynsgröt, mjölk & lågkcal lingon! :) Dögott!! Sen är det dags för mig att fortsätta markera, idag tar jag bland annat tag i Ärvdabalken & rapporten om domstolsbesöket som vi gjorde för ett tag sedan.

Living the Dream ;D
PP