fredag 19 december 2008

1 dag kvar

Såg nyss på are you smarter then a 5th grader att nästa vecka är det nån snubbe som ska passa på att fria till sin tjej mitt i programet. Är inte de lite smaklöst. Ska inte det vara ett intimt & romantiskt ögonblick. Inte i ett direktsänt program som går ut på att förlöjliga sig själv. Jag kan bli lite trött & illamående av sånt beteende. Vadå? Ska hon svara ja, efter att han bevisat sig korkad, det gör henne korkad. Nä, nått är så fel med det! Snälla, bespara mig från att se det avsnittet! BLÄ! & till potentiella fädrar till mina barn vill jag bara säga; gör aldrig nått sånt mot mig!

Imorgon kl. 13.30 (eller tidigare, det beror på hur länge jag sitter kvar på tentan, vilket inte brukar bli alla 5 timmar, men man vet aldrig) börjar mitt jullov.

Tänkte börja firandet med att panta burkar, köpa de sista julklapparna, städa lägenheten & tvätta. Sen får jag besök, tror jag, är inte säker på om något är spikat, men tror det i alla fall.

På söndag eller måndag är det dags för mig att åka hem till Gbg. Det ska bli sååå skönt! Jag vet att det här blir ett bra lov, jag känner de från tå till knopp!

PP

Kom ihåg!

  • McDonald's är inte gott!
  • Av någon anledning får man för sig att det skulle vara gott med lite burgare & pommes, men det är inte det!
  • När man får den där konstiga idén om att de skulle vara gott, så kom ihåg (!) DE ÄR BARA DIN HJÄRNA SOM SPELAR DIG ETT SPRATT!!!

Glöm aldrig de!!