måndag 12 januari 2009

Demonerna!

Titeln har egentligen inget med inlägget att göra. Det är för övrigt akt tre i Fanny & Alexander, Bergmans gamla verk. Haha! Störd film!! Rätta mig om jag har fel.

Sitter & pluggar, ser ut genom fönstret ibland & reflekterar lite. Idag är det kusligt väder, det blåser mycket, mörka moln svävar förbi under de ljusare, det är halvmörkt & de svajande grenarna är kolsvarta. Haha! Poetiskt va.. :p & inte ens full är jag ;)

PP

God morgon :)

Åter igen; en mysig kväll igår! Vi va de 3B's (brudar), kollade rean på nätet, såg lite tv, pratade & drack te. Nätrean är lite utplockad nu. Men överaskande billig! Fick inte tag på något, för frakten på asos irriterar mig. Haha!

Jag vaknade & gick upp strax innan kl.6 i morse. Jag älskar att dricka mitt kaffe framför tv'n när nyhetsmorgon sänder sin första nyhetssändning. Bästa starten på dagen! När jag vaknat till & gjort i ordning mig börja jag överväga om jag skulle sätta mig i skolan & plugga med de andra eller om jag ska sitta hemma. Valde hemma. Tog en morgonpromenad & blev lite förvånad hur lite folk som är vakna, klockan var trots allt runt arbetstid! På vägen hem gick jag till skolbibban & skrev ut sammanfattningar.

Ikväll är det guldbaggegala (tror jag), det pratas mycket om denna gala i alla fall. Men GUD! Va är det för filmer de pratar om, "De ofrivilliga", nån som hört talas om den? "Varg", med Peter Stormare? Nån? Har för mig att jag förr i tiden, då jag faktiskt tittade på denna galan hade ett hum om vad det var för filmer. Men självklart, detta beror nog mycket på att jag inte har varit så insatt i Svensk kultur & gått på bio det här året. Tror jag bara har varit på två filmer faktiskt varav bara en är svensk; Rally Brudar & Duchess. Då är det kanske inte så konstigt att jag inte är insatt. Jag vet inte, är det bara jag som inte hört talas om majoriteten av nominerade filmer till guldbaggar?

PP