lördag 13 december 2008

Älskade internet

Ärligt talat, vad hade jag gjort utan internet. Bara en sån sak som att kunna handla julklappar, samtidigt som jag dricker kaffe, läser kalkylering, snackar skit me lite folk på msn, skriver blogginlägg & har "tung-sömn-friss" kan ju bara kallas för lyx :)

Hade en sån jävla skum dröm i natt. Drömde att jag fick sms av en kille där det stog "hej snygging" (det var från en kille som jag inte alls tycker illa om), & jag blev tok-förbannad! Ringde till en tjejkompis & berättade om den här hemska människa som skickat ett sånt sms, vem tror han att han är, att skriva så utan min tillåtelse! Jag flippade alltså totalt! Min kompis tröstade mig & sa grejer som att, "jo, det var överdrivet, men killar är sånna", osv.... Jag minns tyvärr inte hur det hela slutade. Men vad ska jag säga, visst låter jag normal & frisk!

Det rycker i partynerven idag. Vill ut & festa, dansa, dricka discodrinkar, men måste tyvärr plugga. Vet inte riktigt hur jag ska lyxa till tillvaron idag. Var jättesugen på pizza igår, men är absolut inte de idag. Skulle kunna tänka mig en godispåse med mycket röda godisar, men frågan är om jag överlever en promenad i det väglaget som råder på stigarna i Skövde. Japp, så ser min kväll ut, inget party, men kanske godis, hehe. Hoppas ni är grymma för mig ikväll :D

PP