måndag 1 december 2008

Nattinatti :)

Nu börjar det bli lite tröttsamt att inte göra något. Har feber och lite ont i öronen. Har vilat och dricker te för fulla muggar (haha, fulla muggar :p). Hoppas att jag mår bra imorgon. Vill ju inte va sjuk länge när jag har kommit igång igen med allt! :)

Haha, min mamma berättade en rolig historia förut. Några småkillar hade varit på Parkan i helgen, och de va gay-kväll, varpå en av killarna sa till gänget att "nu går fan ingen ensam på toaletten". Gulligt... Sann historia.

Imorgon ska vi ha Seminarie om ett case. Tror att vi börjar tio, sedan ska vi sitta med ett arbete som gruppen började med idag. Jag får komma ikapp imorgon. Skulle haft lunch med mig. Men som vanligt har jag inte så bra framförhållning, så får väl bli ute-lunch eller något sådant.

Stör mig nått vansinnigt på att jag inte tränat idag. Men va ska man göra! Får helt enkelt ösa på för fullt när jag blir frisk :D

Tittade på gamla bilder förut. Gud va jag saknar mitt långa hår. :( Men ska inte avsluta så negativt. Det växer ju ganska fort iaf :D


Nu ska ja se lite tv & sen är det dags att sova :)


PP

Tråkdag!!

Hur tråkigt får man egentligen ha? Börjar bli riktigt trött på att inte göra nånting. Har tittat på Madagaskar och DH, har vilat, ätit brunch, bla bla bla. BORING!!!

Fast Madagaskar va rolig, inte lika bra som ettan, men brukar ju vara så med film (Haha, eller det tycker jag inte egentligen, men känns som något man ska säga om uppföljare).

Snart brukar det vara dags för mig att byta om till träningskläder & gå till gymmet för att Spinna, men här sitter jag & skriver lite om ingenting istället.

Nu ska jag försöka komma på något vettigt att göra. Tror jag ringer nån... Ring ring... ring ring... "Hej gumman!" :D

PP

Oh no! Sjuk!!


Typiskt... Sjuk... Hoppas det går över under dagen. Har feber & ont i halsen. MEN idag är de DH dag (WOHOOO!). Så förhoppningsvis blir det lite kul iaf.


Tänkte passa på att testa hur jag lägger in bilder i bloggen, bilden ovan (hoppas att den hamnar ovan nu bara) är på en fontän i Skövde som jag tycker är lite osmaklig & vulgär. Haha :p

Den första bilden är på mig när jag är på väg till Shida i helgen för en (till) pre-drink innan förfesten.
GRATTIS LILLEBROR!! :D
Nu ska ja vila & se på DH.
PP <3