lördag 13 juni 2009

Tonight is the night

Om några timmar ska jag & mamma till flygplatsen. Jag älskar timmarna innan planet ska lyfta & man är på plats, shopping & drinkar, titta på människor :) underbart! För mamma är upplevelsen helt tvärt om, hon tycker det är jättejobbigt! Men jag har ett ess på planet, vem kan möjligtvis tycka något är jobbigt men champagne & choklad!?

Igår fyllde krokko år!!! :D GRATTIS!! Synd att jag inte kan komma ikväll, vi tar om det tusen gånger när jag kommer hem! :)

Haha, jag har fortfarande inte pimpat mina fötter! Det skulle jag gjort för flera dagar sen & varje dag sedan dess, men har inte blivit av! Så det ska jag göra idag innan jag åker! Nu tänkte jag ta mig ut på en promenad, sen blir det (hemma)spabehandlingen följt av fixa ordning mig & till sist packa det som är kvar. Perfekt! På ett sätt är det skönt att åka sent, det är absolut ingen stress här inte!

& det kommer det inte vara på resan heller! :) Tror säkert det blir ett & annat inlägg, men tro mig, det är om det faller sig rätt ;) Så jag tror iaf att vi hörs inom en vecka! Men om inte, ha det så himla gött, det ska jag ha :D

PP