fredag 9 januari 2009

DET ÄR BLÅVITT!!

Lördagen den 31 Januari. Det är spikat. Min älskade vän Martin kommer till mig. Jag är sååå glad :D Martin är min älsta vän, kanske till och med till åren, men jag syftar till hur länge vi har varit vänner. Kommer alltid ställa upp för honom. Han är lite snurrig, men vad vore en Martin utan tokigheter :p Vet att vi alltid kommer vara vänner!! Det är ÄKTA! Fan va coolt!

Tårtan kommer vara närvarande (inte den finska varianten med sthlmska & råttsvans, utan American Choc cake!). Sen blir det klackarna i taket... Mina klackar asså!

Nu borde jag nog gå & lägga mig för att vara utvilad imorgon. Jag är bara så glad över att det är spikat! Var tvungen att dela med mig av det!!


MER BESÖKARE TILL SKÖVDE TACK!! :D

Blev helt kall!!

Måste börja med att lägga ut en bild på min nya kärlek. Jag vet att det är otippat att jag skulle fall tillslut. Men så är det faktiskt. Nu är jag kär!
Namnet är Filofax, kallas för Niña

Nu ska jag berätta lite om min dag. Allt började med att jag vaknade (fakta) lika snygg som alltid (fiktion). Efter det drack jag kaffe & såg på nyhetsmorgon & glömde äta frukost som vanligt (nyårslöfte 4§ ät alltid frukost, varje dag... träder i kraft 10 januari).

Hahaha, jag skrattar med mig, inte åt mig!


Jag gjorde redogörelsen för domstolsbesöket & mailade in den, finaly! Pluggade lite annan juridik & drack mer kaffe. Fick ett sms från Shida där hon undrade om vi inte skulle ta en promenad, en paus från plugget, döda nån timma med lite frisk luft lixom. "Visst fan ska vi de" tänkte jag & vi bestämde att ses vid entrén om en timma. Istället för promenad blev det en jättemysig eftermiddag på stan med lite prylshopping & fika. Köpte juice & choklad till tentan imorgon också. När vi kom hem igen satte jag av ren rutin på datorn för att kolla runt på lite bloggar & skriva en vers innan jag skulle fortsätta plugga. Till min stora fasa visade det sig att nätet låg nere! Jag blev helt kall! Vad ska man göra när man inte har nät! Haha... Så illa är det inte. Men nästan så var det.


Lyxigt!



Första grejen till min älskling! Gud så bra!

Mysigt va, mysiga tofflor!

Nu sitter jag här med mina mysiga tofflor & myskläder... Living the Dream, freedom!! WOOOHOOO!

Nä, jag har faktiskt i ärlighetens namn riktigt tråkigt. Har sett lite på Let's Dance, men kom på att jag tycker inte det är så himla kul med dans & så har jag svårt för han David som håller i programet. Men som tur va han jag se Hasse Aro, hur ska han någonsin vinna respekt bland svenska folket igen, gos-Hasse från Let's Dance, istället för Hasse Efterlyst Aro! Sedan var det rätt roligt att se Muskel-Magnus, han var faktiskt riktigt bra. "De svänger ju", tänkte jag. Otippat! Kanske tar & tittar om Muskel-Magnus får dansa Quick-step i framtida program. Hur som helst så tyckte jag det var tråkigt, så satte mig & spelade lite guitar & sjöng, men blev så jävla törstig. Nu är jag egentligen bara på väg för att hämta ett glas vatten, men blev fast här när jag såg att nätet funkar igen. Nu börjar nästan tungan skrynkla sig av uttorkning, så nu är det dags.

Hoppas ni kommit till rätta med eran fredag. Här är det rastlöst värre.

PP

Menings-lös! Hahahahaha!

Idag är jag helt tom... Vet inte alls vad jag ska skriva. Idag ska jag läsa & göra en inlämning. Det är inte mer än så! Med tanke på all info jag spyr ut nu kan man säga att jag är menings-lös. Fattar ni? Mening, som i en mening, haha! Kul de är att vara från Gbg (skrattar egentligen inte, men vet att jag borde de om jag ska vara steriotyp).

Jag längtar till nästa vecka, då jag ska beställa min nya datorväska & jag längtar till lördagkväll då jag ska hem & hämta min nya dator!! :D Åker bara hem över lör-sön. På måndagen ska jag ha en riktig mysdag & ta bort allt jävla julpynt!! Asså, jag tycker inte de är alls kul, jag tycker det är fult, ingen stämning!

Aja, nog med ordbajseri för den här gången! Kanske har nått att tillägga sen.
PP