onsdag 3 november 2010

Lite saker…

1. Jag är antagen till Griffith uni.
2. Jag är ledig!

Ni fattar nog inte hur skönt det är! Jag är helt i fas med allt & jag är ledig! När hände det senast lixom… Under min ledighet har jag hittills sett serier & film, träffat Hanna i stan, haft seriekväll med Roro, storstädat, läst lite engelska, fixat med grejer till Aussie, osv osv. Så himla härligt! Det här är den bästa semesterveckan på mycket länge. Ikväll ska jag träffa min Gleek peer för onsdagsmys! AWESOME!!! Förutom kwälla, så ska jag bara tvätta & kanske gymma. Kanske gymma, jo men jag har lite ont i halsen, eller jag har egentligen väldigt ont i halsen, så det känns lite dumt! Jag får lura på det lite till…

Imorgon är en stor dag! Då kommer Shida hit, wooohooo!! :D Vi ska leka med Roro & Pierre. Hihihihihihihi undra va vi ska äta :p hahahahahahaha… inte så roligt, ganska internt, eller rättare sagt, det är galet internt! Jag berättar mer om det på fredag för jag ska inte avslöja något, det är hemligt! ;)

Fredagsplanen är att gå på föreläsningar & åka hem till min familj. Det ska bli riktigt gött att komma hem & ladda batterierna ytterligare! Om det är någon som vill ta en söndagsfika med mig i Gbg så är det bara att höra av sig :)

PP