fredag 16 januari 2009

Undra om jag inte är lite arg... ännu!

Sitter här & funderar över mina något tveksamma val under HT08. Jag är så arg på mig själv att jag kokar. Har helt tappat målfokus. I nästa vecka ska jag ta en ego-dag & finna den igen. Känns lite för sent såhär dagen innan en tenta. Efter den blir de klackarna i taket, WOOOHOOO... På söndag ska jag hem till mamma, pappa & morfar en sväng & på måndag får jag ta min ego-dag. Längtar till imorgon 18.30 så jag nästan går sönder!! Hoppas inte de! :p

Nu är det dags för Ninis att nana... Om det går, för grannarna har tydligen inte tänkt att ta de lugnt ikväll. Säger som broshan "jag föraktar er som festar en dag som den här".
PP

Morgonstund...

Ojojoj, jag har sovit riktigt dåligt, haha, men vad gör väl det. Har stört mig på att månen lyst mig i ansiktet när jag skulle sova. Så nu är det nog dags för mig att investera i gardiner en gång för alla. Skönt i alla fall att vara uppe i duglig tid. Länge sedan som jag kunnat dricka kaffe i soffan & se på Nyhetsmorgon. Så jag har inte hängt med alls i världen. Först nu är jag lite insatt i hemskheterna i Gaza. Vilket man kanske kan tycka är lite naivt & konstigt. Men blir helt avgränsad från omvärlden när jag inte får mitt kaffe i soffan framför Nyhetsmorgon (kan inte säga det nog med gånger, älskar att säga det). Dagens nyheter för mig måste ju vara flygkraschen i NY & metangas på mars. Spännande!!

Dags för mig att göra ordning mig & sätta igång med plugget. Imorgon är det tentadags! KLACKARNA I TAKET!!! :D

PP