måndag 6 april 2009

Val val val!!

Nu har jag skickat iväg mailet med valet. Jag valde management. Men nu är jag mer osäker än någonsin på att jag valde rätt. Marketing är ju sååå roligt det också! Why why why! Varför så svårt!!

Specialområde Marknadsföring
Examensarbete i företagsekonomi, 15 hp
Internationell marknadsföring C20, 15 hp
Tjänstemarknadsföring C33, 7.5 hp

Specialområde Management
Arbetsrätt I, 7.5 hp
Examensarbete i företagsekonomi, 30 hp
Management, 15 hp
Informationssystem - modellering, 7.5 hp

What to doooo!!? Hmm.. Jag ser mig själv mer som en marknadsförare. Men samtidigt vill jag läsa området management för den typen av beteendevetenskap tilltalar mig. Jag blir GAAAALEN!!! :S

Sover på saken
PP

Hej du läsare! :D

Nu har jag friskförklarat mig själv... Egentligen igår, men jag var för seg för att erkänna det! Så ikväll blir det antagligen träning. Var så säker på det innan. Men nu när jag kom hem så känner jag bara hur lite energi jag har till det. Kanske blir en promenad istället, Shidis??

Idag har jag varit på föreläsning. Gillar nya läraren. Han är rätt skön. Kallade sig själv gubbsjuk & grejer Haha.. Självdistans är trevligt! (eller vad vet jag, kanske var han bara ärlig, haha). Efter det hade vi lunch i soooolen. Det blåser lite idag.. men ganska varmt i solen iaf! Gött!! Lektionen på eftermiddagen var BARA repetition av Statistiken. Så vi gick efter en & en halv timma. På väg hem tittade jag in hos Syon. Blev inte så mycket klarare i huvudet av det. Jag pendlar mellan Marketing & Management. Allt jag vet är att jag behöver tenta upp 15hp innan jag "får" läsa Management, men jag kan också ansöka om dispans. Svårt asså. Marketing är skitkul! Men beteendevetenskap är ju jävligt trevligt det med! Hmm... Ska ta mig en funderare.

Ha det bra goings

PP