söndag 28 december 2008

Härliga tider.. ?

Har ont i huvudet, är hungrig, lite arg & besviken. Haha! Härliga tider. Om jag ska berätta om dagen först, så kan jag avsluta med lite kort om gårdagen, så sparar jag det roliga till sist.

Asså, min lillebror, han är ju underbar & toppen på alla sätt. Men ibland går de på nått sätt fel för honom. När jag vaknade i morse såg jag honom skrapa rutorna på bilen för att ta den till skövde. Bra tänkte jag, för han tog med min stora väska så jag inte skulle behöva ta den på tåget senare på dagen. När klockan var runt kvart över tolv ringer han & säger att han har glömt sina nycklar & undrar när jag ska åka. Jag säger att jag kanske hinner med tåget som går kl. 15.02, men det dög inte, så han övertalar mig att ta tåget 14.02. Det som händer sedan är att pappa går in på nätet & bokar en x2000 biljett kl. 13.42. Vid den tiden hade klockan hunnit bli nånting runt halv ett, jag har inte packat klart, inte hoppat in i duschen, inte ätit, jag var helt enkelt inte i fas. Men Rasmus hade ju glömt nycklarna, så då är ju det prio ett, inte ska väl han behöva vänta! När jag till slut sitter på tåget (efter att pappa kört mig in) inser jag att jag kommer hem till ett jullovs-tömt kylskåp & ringer då till lillebror som jag tycker att jag gör en ganska fin tjänst åt för att be honom handla lite bröd & mjölk till mig. Svaret blev: "jag hinner nog inte det, du kommer ju in om en timma", när jag frågar hur han inte kan hinna förklarar han bara att han är på Biltema. Jag orkade inte tjata, så säger bara: "Jaja, där ser man". Jag blir alldeles matt!! Jaja, nu är jag hemma iaf & det känns görbra... Kylskåpet är tomt & magen vill ha mat, så nu måste jag kila en sväng. Berättar om de roliga sen.

Btw, Skövde brinner, 9 personer till sjukhus, jag kanske inte kommer fram :S Inte för att det skulle vara katastrofen i händelsen att jag inte kommer fram, inte så jag menar. Självklart är det trist att det brinner & 9 personer blev förda till sjukhus & det är det som är själva tradegin.