måndag 27 april 2009

Igelkotten, jag vill spontanfika med dig mee!!

Idag hade jag en föreläsning i undersökningsmetodik på förmiddagen. Det var lika mycket frågetecken som vanligt. Tackar GUD för att jag inte är känslig mot pollen!! Det börjar bli påtagligt nu & verkar verkligen skitjobbigt!! Sympatiserar verkligen!

Efter föreläsningen gick Shida, Roro, Gabbe & jag till stan för att gå till ett ställe som har en fantastisk salladsbuffé. Vet inte vad det heter, men det ligger vid teknik magasinet, så har jag gjort lite reklam också :) Man mixar sin egna & det finns allt!! Kikärtor, sparris, paprika, kyckling, räkor, krabba, ägg, soltorkade tomater osv osv. Basen är på isbergssallad, tomat & gurka, jag valde fetaost, tonfisk, pasta, kronärtskocka & soltorkade tomater med bluecheese-dressing. Så mycket mat! OCH SJUKT GOTT!!!!! Kan fortsätta prata om min sallad mycket mer, men vill ju inte tråka ut er!! Haha.

Efter lunchen satt Shida, Heja, Pierre, Babs & jag i bibban för att göra klart delmoment tre av en undersökning vi ska göra. Det gick bra. Bara putsa lite på den imorgon så blir det perfa! :)

Kom hem för några timmar sedan. Om det var skönt att ta av mig skorna? JAAAA!! Jag har fått TIO vattenblåsor & skoskav under dagen!! JÄVLAR!! Svårt att veta vad som är fot nästan... Hahahaha... :p

Nu ska jag snart iväg. Så dags att dansa mig lite pigg.

PP