lördag 10 januari 2009

1 av 2

Sådär ja, nu är jag hemma igen efter några timmar i tentasalen. Tänker på det varje gång hur töntigt det känns att le mot andra som man är lite bekant med när man möts i korridoren. Med ett leende försöker man säga hej utan att bli anklagad för fusk. Det är ett mycket ansträngande leende som jag alltid ägnar mycket tanketid åt efter tentan.

Jag ska sluta med de, bara ignorera folk istället. Kanske höja på ögonbrynen lite arogant. Helt strida mot det sociala spelet. Vilket tar mig in på tanke två; vem har bestämt att det här ansträngande leendet ska betyda "hej, där e ju du som jag känner lite gran, men kan ju tyvärr inte prata med dig nu (tyvärr, trots att man inte ens skulle vilja det annars heller) ifall nån skulle anklaga oss för att fuska, det vill vi ju inte". Det där ansträngande leendet. Det sätter fart på hjärnverksamheten här!!

Men nu har jag i alla fall skrivit en av två tentor för den här månaden. Vilket är skönt. Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Ta igen sömn. Ska förbi Heja en sväng, för att fira lite smått att han fyllde år häromdan. Men jag ska verkligen lägga mig tidigt.. Oavsett hur kul vi har! Jag måste bestämma mig nu, för jag vet hur kul det kommer bli! & hur svårt det då är att gå i tid.

Nu ska jag i alla fall äta lite fiskgratäng. Färdigmat! Skäms lite! :S Både för att jag äter färdigmat & för att jag är lite osäker på om jag verkligen tillagat den rätt :P

PP

Tentadags!

Idag är det tenta kl. 14.30 & den ska nog gå bra. Har sovit riktigt dåligt bara, somnade runt klockan fyra. Vet att jag tittade på klockan sista gången då. Jag hade glömt att ställa om min klocka till sovmorgon. Så klockan sex gick alarm av från Wake-up light klockan, då kom huvudvärken. Klockan åtta gick mobilalarmet av, ouuff, mitt huvud! Klockan nio gick påminnelse av från mobilen, ajajaj!! Huvudet exploderar nog snart. Jag snozade till halv tolv, men det hjälpte inte. Nu är jag lite stressad, har druckit två liter vatten, lite bättre nu... Ska express-fixa mig nu. En dusch, lite frukost, packa tenta grejer, spring iväg... You can do it :p

PP