söndag 24 maj 2009

Bombaderar med inlägg!!

Anna ringde nyss & gratta mig :) Vi pratade om allt möjligt, viktigast är nog att jag har framfört min oro för våran klippa i sth som är hotad av folk som köpt lägenheter i närheten. Men jag har gjort klart för henne att jag kommer med alla medel försvara våran plats under sommaren!! ABSOLUT!! :D

Shida har jag också pratat med om dagens planer. Det blir lite plugg nu, sen blir det myspys :) Hade gärna slått på stort idag, men tiden & orken sätter stop. Det blir istället mat på Sand imon.

Men visst är det väl så. Jag fyller 24 i år, det är ett mellanår. Precis som när man fyllde 19, det är inte så mycket att slå klackarna i taket för. Nästa år blir det dubbelkalas. Då fyller jag 25, PLUS våran examen! Det känns viktigt! I år blir det mys & god mat blandat med tentastress istället, men jag är sååå nöjd med det med! :)

Dags för mig att handla lite, tack för alla samtal, det uppskattas. Många skratt idag, det förlänger livet, det kan behövas en dag som denna ;)

PP

Svårstartad

Haha, det är så svårt att motivera mig själv till att plugga idag. Jag har pratat med Martin i nästan två timmar. Han är för rolig, så mycket att ta igen på så lite tid. Men tur att han ringde, jag klättrar på väggarna. Tror inte det kommer bli mycket plugg...

Ja må ja leva...

Ninis fyller år idag :D & jag har tänkt på en grej. Haha... det är jättelöjligt... Men jag vill ringa folk nu, ja har lite tråkigt... Men jag kan inte mä att ringa nån som inte ringt mig än, för jag vill inte "såra" dom! Hehe :p Att dom ska få dåligt samvete för att dom inte ringde först.

Har haft en bra vecka att se tillbaka på, även om den gick fort... JÄTTEFORT!! Först va de måndag o sen wops så va de lördag! I torsdags fick jag paket i lådan :D Från min älsklings Anna :) Chic chic. Tack igen gumsi :D I fredags tog jag & Shida oss en tur till stan & fikade & hämta ett paket på posten med en klänning, mysdress & nattlinne som jag beställt! Efter det drack vi te & snackade hemma hos henne. Mys mys! :) Igår var mamma, pappa & morfar här, vi åt gott, gick en sväng på stan & öppna paket. Mamma fick sitt från mig också det blev tre böcker, champagne på planet till Korfu & en fyndig liten dikt. Själv fick ja bla en tryckkokare som jag ska sätta mig in i under sommaren. Minskar koktiden med 70% & behåller vitaminerna i maten! Hur bra låter inte det!! :D Nu ska ja dricka födelsedagskaffe (igen).

PP