onsdag 26 augusti 2009

Vi hade i alla fall otur med vädret...

Nollningen är det sista jag tänker på, hade verkligen sett fram mot den här veckan. Hänga i parken, utgång, grilla osv, men kan det vara sämre väder, det suger musten ur mig totalt, får se om de blir beach party ikväll, får se om de blir en sväng på stan, men de verkar inte särskilt troligt.

Vaknade kl 6 av klockan i morse, såg vädret & tänkte "det är sånt väder som man bara vill ligga hemma, under täcket & gosa i", sen slog det mig, att det kan du ju faktiskt, du är ju ledig idag, inga föreläsningar, inga tentor att plugga till, wohooo, du kan göra va du vill :) Så de tänker jag göra. På sin höjd går ja till solariet & kanske att jag handlar lite, men det är verkligen PÅ SIN HÖJD med stora bokstäver!

Igår började skolan med introduktion i internationell marknadsföring, det ska bli toppen! Samt intro i Ekonomistyrningen (som jag läst en gång innan), det ska bli mindre toppen, haha. Efter introduktionerna var vi så trötta att det hände inte så mycket mer, jag såg en svensk film & sen sytycd på tv.

De va allt för nu.

PP