tisdag 7 april 2009

Hemmakväll

Ikväll har jag hemmakväll. Känner att det är nånting på gång nu, lite ont i halsen & GRYM huvudvärk. Den här gången ska jag stoppa förkylningen INNAN den bryter ut. Haha! GOT YA!!

Jag är lite irriterad idag måste jag erkänna. Jag är lite trött på trångsynta människor! Ni vet sånna som kör över & inte ser sig om. Sånna som tror dom är storebror när dom inte lurar någon! Sånna människor är jag trött på idag! Men men... ska inte lägga för mycket energi på sånt! Det är ett stort problem med mig. JAG BRYR MIG OM TYP ALLT!!

För övrig så har jag nyhetstorka. Vet inte alls vad jag ska skriva om. Jag kan knappast skriva om min dag. Jag gick upp, haft ont i huvudet, vilat några gånger, annars har jag läst anteckningar. Åt en mycket god sallad till lunch. Har inte varit hungrig sen dess. Borde slänga i mig nått litet snart iaf. Imorgon borde jag gå till skolan. Men har INGEN energi alls. Måste kolla om jag har något obligatoriskt först bara.

Svara Anna: Jo men visst ändrade jag mig efter jag hade mailat in mitt val... Haha! Mitt huvud går på högvarv ännu. Gjorde jag rätt, men det är oxå kul osv osv. Men nä, Jag har tagit ett beslut nu! & jag ska hålla mig till det. Jag tror också att det är ett bra val, & om inte så kan jag ju alltid ändra mig eller läsa båda ;) Love u!

Dags för Ninis att sova (ja, jag vet att klockan är barnet!)
PP

Marknadsföring

Ja, då va de avgjort! Det blir marknadsföring. Jag kan inte påstå att jag känner en lättnad över att jag bestämt mig eller glädje. Det är mer, jaja, det blev marknadsföring. Jag är dock ganska säker på att jag gjort rätt val & det är ju bra.

PP