tisdag 31 mars 2009

Dag 2 v.14

Åh va jag älskar sovmorgon!! Jag sov till 9.10!! Sen fick jag eld i baken, började ju 10.15 idag, haha! Men det löste ju sig rätt bra iaf. Keso kanske inte är den bästa frukosten men annars var morgonen helt perfa!

Jag hade sån himla mysig dag igår. Jag & Shida gjorde klart det sista på externarbetet. Sedan gick vi till skolan för en introduktion i undersökningsmetodik. Vi lämnade in statistikuppgiften & den i extern. Fan va bra!! Efter introt skulle vi ha första föreläsningen i ämnet, men i & med att Marie sa att det inte skulle vara något nytt för de som läst statistik bestämde Shida & jag att fika är ett mer värdefullt sätt att spendera eftermiddagen på.

Vi satte oss på Wayne's & drack latte. Ordbrist kan man inte anklaga oss för att ha :) Jättemysigt! Sedan tog vi ett varv på stan & efter det kändes en te-fika på hemmaplan helt rätt! På kvällen gick jag till min bror för att grattulera honom till 5an i nån mattekurs som jag inte ens kan namnet på :) Stolt syrra!! Han har hängt upp massa bilder på hela familjen på kylskåpet utan att jag godkänt någon av dom!! Haha! Jag får väl bita ihop. En ganska gullig gest är det trots allt.

Idag har vi haft föreläsningar i externredovisning. Hon gick igenom räkenskapsanalyser som påminner mycket om de vi lärde oss i ekonomistyrningen. Ska nog inte bli några problem så länge man inte blandar ihop metoderna för intern respektive extern.

Idag fick vi reda på vad nästa externarbete ska innehålla. Vi ska presentera den muntligt & skriftligt. Vår grupp ska skriva om hedgefond & option. Detta ska redovisas i 10 min & vara på max 3000 ord. Med andra ord ett mindre arbete, skönt!!

När jag kom hem renskrev jag ett moment för undersökningsmetodiken som ska lämnas in om nån vecka. Nu ska bara gruppen godkänna så var det klart! Gött att få saker gjorde direkt tycker jag, så de inte ligger & gnager. Sånt tar mycket energi från mig.

Ikväll ska jag ha Nina-time! Vet inte riktigt vad jag ska göra & tänker inte planera det heller! Så det får ni höra om imorgon.

PP