söndag 31 maj 2009

Stor dag!

Idag är de mors dag! Glöm inte det! Jag har försökt ringa min mamma hela morgonen, men någonting säger mig att hon inte hör för att hon ligger & glassar i solen. Kan tänka mig att hon har dragit fram våra solbäddar, installerat ute-duschen, fått igång vattenfallet till dammen, matat fiskarna & ligger där & jäser. Det förtjänar hon verkligen, men jag är AVUNDSJUK!! Haha!

Sitter här med gamla tentor & klurar på saker & ting, ibland känns det som att det ska gå vägen, ibland får jag 3-sekunders-panik-attacker :p Men det är väl så det ska vara dagarna innan tenta, när man känner att man kom igång för sent. Jaja! Det kommer gå vägen tillslut. Ingen anledning att stressa upp mig. Det är tre dagar kvar, plus att jag har chans att få lärarhjälp på tisdag. Perfa!

Det är inte bara mamma som ska uppvaktas idag. Min en vecka yngre kusse fyller 24. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Vi slår på stort nästa år istället :D Kanske en middag med familjerna senare i sommar. Nu ska jag sätta på våran låt & dansa lite!



PP