måndag 29 juni 2009

Fika

Sån tur jag har ibland. Var extremt sällskapssjuk ett tag! Så jag skulle ta mig in till stan på egen hand bara för att få se på människor, haha. Men när jag gick utanför dörren så såg jag Heja & Babs strosa fram bland husen. Så vi gick in till stan & tog en fika. När vi suttit där ett tag & diskuterat allt från MJ till skola kom Pierre cyklandes & anslöt sig. Trevligt killar!

Nu är jag hemma igen & funderar på vad resten av kvällen har att bjuda. Ska nog se en film & äta laxsmörgås. Den enkla pastarätten får vänta till imorgon, likaså Willys :)

Vi hörs imon gottingar
PP

Nu gör ja skövde!!

Nu har ja fixat håret så ni kan se... hehe.. såhär ser de ut egentligen....


Chai & promenix

Nu är min pluggdag slut & jag ska hoppa in i duschen. Dagen började sent, men jag kom igen bra på slutet, hehe. Tänkte ta en promenad i stan & köpa en latte! Sen blir det Willys & ikväll ska jag se på film tänkte jag :) Ska testa en pastarätt som låter mycket enkel. Jag kommer med utvärderingen senare ;)

PP

Underkänt!

Netto får underkänt, lite besviken. Får gå till Willys & komplettera! lite sur. Men men, nu är det testat & personalen var det inget fel på, bara allt annat haha. Dags för frukost. Det blir rågbröd med färskost, dill & rökt lax. Studenten lyxar!

PP

Borta bra...

... men hemma bäst! När jag är här kommer jag upp i rimlig tid & dagen kickar igång mycket snabbare än vad den gör när jag är i Std. Snart dags för mig att gå & handla på netto. Får se vad det är för butik, kanske får gå till Willys & komplettera, jag har ingen aning, men gött är det iaf att den ligger nära! Haha, fast jag har svårt för butiker jag inte känner, kan tänka mig att det blir 20 varv innan jag fått ihop en anständig varukorg :p

Igår kväll var jag överallt & ingenstans, hade en film i bakgrunden, nånting om en tonårsstjärna som varit på rehab & hamnat i en liten stad osv osv. Såg inte så mycket av den, gick igenom post, läste nya publikationen av iForm, kolla agendan, pluggböcker, allt på en gång. Men idag blir det mer strukturerat :)

PP