fredag 29 maj 2009

Bra dag...

Anna: Nä, jag gick inte upp & gormade. Jag var på så bra humör efter jag hade pratat med dig, så de kände inte väsentligt längre :)

Dagen har gått bra. Fick gjort typ allt jag skulle :) Men ingenting som inte kan vänta till imorgon. Redovisningen gick bra, vi skulle fixa lite smått med det bara.

Efter skolan gick jag & Shida till stan. Var på apoteket & expert, sen blev det en glass i halvsol**. Såå gött va de! Värme, glass, gott sällskap, skratt & folk i rörelse. Vad mer kan man önska sig? Tänk att det är så enkelt att känna att man lever!! :)

Nu är det dags för mig att dega framför tv'n, dricka ramlösa & känna hur härligt allt är lite till.

PP

**Halvsol är ett numera internt uttryck för när någon sitter i solen fast ett träd är i vägen.

Pigg & go

Jag gick aldrig upp & sa min mening förut. Jag bliv upptagen med att prata med Anna på msn. Det blev ett riktigt långt samtal, till slut, när jag hörde... Haha! Anna: Tack för samtalet & jag saaaaknar dig hjärtat! Fest snart!!!!

Det är ju kanonväder idag!! Det är annat än va man kan säga om senaste dagarna! FY va nice! Fast suger ännu mer att plugga nu i & för sig... Haha! Men men... man kan unna sig några minuter åt gången på balkongen & lapa sooool!! MUMS!

PP

Gäsp!

Jag somnade klockan 2 inatt av att jag hörde fotsteg ovanför mig. Jag tror de va nån form av överlevnadsinstinkt som fick mig att somna. Sover jag inte nu är de kört, nu börjar efterfesten. Jag vaknade kl. 5.30 av att de ovanför mig äntligen hade hittat en bra låt, sen gick den på repeat till kl. 5.50 & då var det dags för mig att gå upp. Ärligt talat! Musiken var så hög att jag trodde att det var min väckarklocka som jag kopplat ur som spökade! Jaja, WE! Nu är oljudet över iaf! Men ja funderar på att gå upp om tio minuter & föra liv när de däckat. Får se om ja orkar om en stund.

Snart dags för mig att hoppa in i duschen. Idag blir det hemmaplugg, redovisa ett arbete, apoteket, willys & mer hemmaplugg. En lagom dag helt enkelt :)

PP