fredag 6 februari 2009

Kvällens köp







Allt är från www.asos.com som vanligt, & lugn bara lugn, jag har fyndat!! :p Men nu ska jag på allvar lugna ner mig ett tag! Annars kommer jag döpa om bloggen till brunettninis & börja skriva om livserfarenheter som om jag hade det, men som jag saknar! Läskig tanke! Ops! Påhopp :s
Jag tycker det är lite kul att när man har plockat ihop sin lilla shoppingbag, gjort sin order & betalat så kommer alternativet "fortsätt shoppa" & då tänker man/jag/du/vi att "ja, va fan, titta skadar inte" så går man till startsidan för att börjar om & vi vet alla att; DÅ ÄR DET KÖRT!!
Ska upp tidigt imorgon! Måste verkligen vakna i tid & inte slöa! Men ska förbereda mig ikväll så jag är redo :) Hoppas ni får trevligare lördagmorgon. Själv ska jag nytja skallen till maxpoäng i Marknadsföring. Pepping pepping! ;)
PP

Mer flamingo!

HAHAHAHAHAAAAA, nu ser jag också att hon håller ena armen sådär som man gör när man dansar fågeldansen. Vad hände där egentligen!?

Snart!

Om 25 timmar är tentan över :) Äntligen! Men betyder inte att jag kan slappna av för det. Pga den här veckans tokiga outcome är jag tvungen att ta igen massor i skolan & privat! Men det kommer inte hindra mig från att iaf hitta på något litet imorgon kväll. Idag är jag zoombielike, haha, bara kaffe håller mig på spåret!

Har just avnjutit en underbar lunch! 2-3 minuter i micron 1% fett & precis lika rolig som den låter. Stör mig att det inte står någonting på förpackningen om näringsinnehåll. Vill ju veta om det är luft jag äter lixom! Dags för kaffe, cigg & produktutvecklingsprocessen.

PP

Galet

Någon mer än jag som ser att när modellen på bilden, med sin rosa klänning & ett ben upp påminner om något... Jag blir lite nyfiken på hur det gick till när hon fotograferades. Kan det vara så att fotografen är galen & utropar "tänk flamingo"!

Försökte googla fram en rolig bild på flamigos & titta va jag hitta!! Handmålade smycken från http://www.tapirback.com/tapirgal/gifts/friends/ GLÖM ALDRIG DET! Hahahahahahahaaa...