tisdag 2 december 2008

Bevis!!




Good/bad news

Har bra & dåliga nyheter. Nästan hela gruppen mår inte bra idag (bad), så vi sköt upp arbetet till imorgon (good) :D Krya på er allihop!!!

I helgen kommer Anna, vi pratade lite om vad vi ska äta på fredag. Tänkte göra en frozen cheese-cake i alla fall & pasta är spikat, men vad ska vi ha till pastan? Goa & enkla tips är välkomna! På lördag blir det utgång (skulle ju kunna gå ut på fredag med, men vet ju hur de är på fredagar här). Vad att dricka? Hmm...

Åhhh... Längtar till helgen!

Om jag är frisk imorgon så ska jag fika (hoppas jag). Har för mig att vi (jag & Shida iaf) spikade det. Så mysigt! Vi gör det för sällan. Samma med när vi gick omkring på stan en sväng i lördags. Det är verkligen underskattat! Inte för att vi har haft så mycket tid (eller har så mycket mer tid nu) så har vi blivit mycket bättre på att TA OSS TIIIID!! ;p

Det snöar ännu, men fortfarande för tidigt för bevisbild...

Ja ser de snöar :)

Woho, nu snöar det igen:D

Kanske inte syns så bra på min bevisbild, men det gör faktiskt det. Ska se om de lägger sig, så kanske jag återkommer med en bättre bevisbild:)


Måste erkänna att jag har blandade känslor för snö. Det är mysigt, fint, rofyllt, kul osv. MEN! för att det ska vara mysigt, fint, rofyllt, kul osv, måste det vara riktig snö-snö! Inte slask, blött och jävligt! Vilket det för övrigt är typ 99.9% (osäker uppskattning) av snö-tiden i de här delarna av Sverige, så ska väl passa på att njuta av snön nu när jag är inne och tittar ut :)

Vila & Te <3

Ajajaj... Missar ett obligatoriskt moment i skolan idag. Men vad ska man göra. Fortfarande feber, men öronen släppte faktiskt igår. Fick ett ”husmorstips” från Carro. Nässpray hjälpte (fortfarande i näsan och inte i öronen!).

Min grupp började på nästa moment igår & fortsätter idag, dom är så duktiga. Hade gärna varit med från början, men förstår dom & dom förstår nog mig med, knapt om tid, så jag hade också fortsatt köra om nån annan var hemma. Jag får helt enkelt ta en komplettering på seminariet & läsa lite om vårat område (budgetering) för rapporten när jag ligger hemma : )

Igår löste de i alla fall ett företag som ska stödja vår rapport. Jag ringde runt till de jag känner med eget företag & gamla arbetsplatser, men det var inget som kunde/ville/var av tillräcklig storlek. Men det löste sig tack vare en annan gruppmedlems kontakt. Ska bli intressant att se hur processen implementeras i verkligheten, det gör dessutom rapporten mer fulländad.

Idag ska jag i alla fall lägga tid på plugget & få lite ordning i lägenheten. Ska vila massor & dricka te så jag blir frisk imorgon. Kan tänka mig att vi ska ses med gruppen igen, så då vill jag verkligen vara där! Jag ska va där! :D

Nu ska jag äta klementiner & se på GG

PP