fredag 5 juni 2009

Min favoritlåt, alla kategorier & genom tiderna!



Har spelat den här omkring 10 gånger ikväll & jag får gåshud över hela kroppen, håret reser sig & jag gråter floder! Det här är min favoritlåt i hela världen, med dessa tre herrar!!

De e över nuuuu...

WOHOOO!!! Sommarlov! Äntligen min efterlängtade semester! Känns asbra! Sitter & sjunger för mig själv:

Sommarlov, solen lyser skönt
Sommarlov, gräset är så grönt
Himlen blå
vill jag nå
när jag fångas utav vinden
Sommar lov
Mitt sköna sommarlov


Galet härligt! & det gick bra idag också. Det gör saken dubbeltgött!! Men nu ska jag slappa framför tv'n nästen av kvällen, så ni hör mer från mig imorgon. Inte allt för tidigt...

PP

Tenta 2, finally!!

Så var det sista dagen på den här terminen, om ungefär 6 timmar skriver jag sista tentan & om max 11 timmar har jag lov!! :) Wunderbart!! Detta är en skrivtenta, e contrario till den tentan som jag hade häromdagen, men det gäller att va snabb på att bläddra lagtext så man hinner med allt på fem timmar. Jag tror att det antingen kommer gå på 3 timmar (lite tid) eller 5 timmar (full tid).

Häromdagen när jag skrev Extern tentan skulle man märka sidorna med de olika lärarnas namn, CG & JS. Jag vet ju att Cecilia heter Cecilia & att det blir CG, men jag & Shida har pratat sjukt mycket Gossip Girl det senaste dagarna, så jag skrev ju fel på de 12 sidorna jag skrev på hennes del, det står GG på alla sidor, haha! Hon får göra ett namnbyte, jag var för trött för att göra något åt saken när jag såg det. Men idag är det legitimt att skriva gg, i JÖKEN har det iaf en betydelse (giftorättsgods).

Ikväll blir det lugnt, nästan bara jag kvar i husen. Tror jag tar mig en tripp till min brors lägenhet & slänger ihop en middag, eftersom han har åkt hem & har gett mig fritt fram att "ta vad jag vill", för att han (egentligen mamma) ska frosta av frysen. Imorgon ska jag sova hur länge jag vill(!) & det behöver jag nu, jag hade en riktigt kämpig natt inatt, med lite huvudvärk som följd. Efter välbehövlig sömn blir det en sväng på stan. Kan hända att de klänningar jag fick från asos inte kommer fram i tid för resan, så jag måste kompensera lite (hehe, måste & måste, men ni vet va jag menar). Sedan blir det en pamper-kväll med fotbad, hudvård, peeling, skumpa, bär, dyr choklad & nån bra film (tipsa!!). Men first thing first, snart tentadags & nu är det dags för kaffe & repetetion :)

XO XO GG (till min S!)

PP (till alla andra)