torsdag 16 april 2009

Torsdag!

Kära nån! Va länge sen det var jag skrev. Känns som igår!! Haha! Men det var det ju inte. Så jag börjar med lite uppdateringar.

Påskhelgen behövde jag verkligen. Jag var helt själv! Låter kanske tragiskt, men det var valfritt & jag ångrar inte det för en sekund! Jag behöver tid för mig själv nu. Mycket tid! Som ni vet är jag sjuk ofta & nu vet jag varför. En av grejerna jag ska göra är att inte stressa. Kan ni se mig ostressad! Jag kommer faktiskt ihåg när jag inte var stressad senast. Det var den sommaren vi åkte till Aiya Napa. Det var väl 2006 eller nått va? Hur som helst. Jag hade en kanonhelg. Spelade guitar, skrev, läste, laga mat, gick promenader, osv. Natten mellan söndag & måndag kunde jag inte sova någonting alls. Vid halv fem gick jag upp o drack kaffe, sen gick jag ut & gick. Tänkte ta Willys påväg hem. Men dom öppnade inte fören 10 & klockan var 8 när jag stog utanför & velade. Så jag gick hem. Lyckligtvis kunde jag sova på dan & somnade gott på natten. Veckan har varit helt ok. Inte bra, inte dålig, ganska likgiltlig inför den faktiskt.

Idag hände en FANTASTISK sak! :D Jag fick brev & en sko (som man sätter på resväskan & skriver sin adress på) av AnnaIgelkott auf Australien!! När jag såg brevet fick ja ståpäls & när ja öppna kom det lite TurtleTårar! Hon är så himla underbar! & det förstår ni säkert alla nu! TACK HEDGEHOG!!!

Har för övrigt inte hänt så mycket. Var på föreläsning idag & såg till min besvikelse att gruppen är uppsatt på handledning 15.30-16.00 imorgon :( så jag får ta 16.30 tåget hem. Jag som verkligen längtar!! & hoppades på att kunna åka tidigt :S Men vad ska jag göra åt det. Kanske blir så att jag stannar till måndag istället. Missar dock lite då, så får se hur jag gör. Besviken är jag iaf!!

Nu ska jag plugga vidare, sen är det dags att packa.
PP