tisdag 2 juni 2009

Produktiv stress... iaf 3/4 av dagen ;)

Idag har jag varit så galet duktig. När jag haft en sån här dag så kan jag inte låta bli att tänka "varför är jag inte alltid såhär jävla supergrym". Men ni har väl hört talesättet om solen & dess fläckar ;)

Dagen började tiiidigt av efterfesten ovanför mig. Jag tycker nog att när de fortfarande satt & tjatade på balkongen vid 11-12 tiden att den borde byta namn till förfest. Men vad gör det mig. När jag går upp vid 5-6 är ju min Igelkott vid datorn ibland & då kan vi växla några ord, alltid lika kul :D

Efter mitt samtal med Anna började jag plugga & det gick fort & bra, jag älskar när allt bara flyter på. Efter ett tag fick jag sms från Shidis som kämpat riktigt hårt med att komma ikapp mig i GG senaste tiden. Mycket snart är hon där :) Bra jobbat!!!

Efter mycket mer plugg ringde min bror & övertala mig om att han skulle få min gamla nano, det tog inte så lång tid, men när han kom för att hämta den hade vi så mycket att prata om (i & med att vi trots granskapet inte träffas allt för ofta under tentatider). Vi fika nog i en halvtimma-timma, vilket jag kunde unna mig för jag låg i fas :)

Annars har jag bara pluggat ännu mer, pluggat, pluggat, pluggat. Jag har varit produktiv för de mesta. Men haft panik & ångest ibland, men som sagt, det hör till. Nu är jag stolt över mig själv. Ska läsa igenom teorifrågor en sista gång innan jag lägger mig. Hoppas dom har efterfest vid 5 imon, då ska jag upp :)

Saknar er!!
PP