söndag 21 december 2008

Barnslig längtan

Ärligt talat, kolla in håret!!

Sådär ja, då var dagen nästan slut. Har inte gjort så mycket, gick en sväng förut, blev kinamat till slut. Förvånas alltid över hur otroligt mycket mat man får. Jag har nog för tre dagar till! Men har varit skönt att ha en dag för mig själv & bara slappa :) Men längtar jättemycket till imorgon. Ska lägga mig tidigt så det blir måndag snart, som man gjorde när man va liten dan innan sin födelsedag, eller julafton & jag kan tänka mig att jag precis som då inte kommer kunna somna utan tänka, ha förväntningar osv. Ska bli skitkul att komma hem! :D Saknar er MASSOR!!

Puss goingar


Morron gosingar

Så var det söndag. Klockan tio började min tvätt-tid, men mina kläder har tydligen inte fattat de för de ligger fortfarande i tvättkorgen & glor. Nä, men såhär är det. Jag hade för jävla ont i huvudet när jag vaknade så har inte gjort någonting. Jag har inte ens tagit beslut om vad & var jag ska äta idag. Har ju ingenting hemma eftersom jag åker imon! Hehe, ja, jag har ändrat dag till imon. Oxå pga seghet! Eller eventuellt besök, vem vet.

Igår va inte så kul. Jag tyckte det va dåligt med folk. En som läser samma program som jag kom fram & sa att han tyckte det va mycket folk & att det borde vara så alltid. Vilket jag inte ska ta ställning till för jag är väldigt sällan på kåren, men hur mycket folk va det egentligen? Ja tyckte nästan att de eka när jag prata ju!

Om vi ska prata lite om de som faktiskt var där skulle jag med lätthet kunna påstå att typ 90% var ÖVERFÖRFRISKADE. Med det mena jag inte full & kul & grym som jag, utan spy på dansgolvet, bråka med sin bästa vän, gråta på toaletten medan man upprepar "varför blir det såhär" till nån stackars kompis i telefon, osv. Den typen av överförfriskade människor. Vad jag tänker är; är det inte då man som kompis säger "du, det är nog dags att gå hem nu". Men nej, sen ser man samma personer uppradade & halvvakna på stolar i korridoren. Nästan som ett museum, med något slags uppmanings-tema, typ "Drick inte mer" eller "De här är du i din ungdom, glöm aldrig de". HAHA!

Fast även om kvällen inte var så kul som jag hoppats så var jag grym & det var kul att komma ut & se lite folk. Även om jag tyckte att många borde gått hem långt innan jag kom. Lillebror va snäll som vanligt iaf.

Nu har jag beslutat att saft & hamburgare blir det bästaste idag :) Så ska springa iväg nu. Vet ni föresten att igår var mörkaste dagen på året, så nu börar vi gå mot ljusare tider. HÄRLIGT!!!

PP