torsdag 11 december 2008

Kaffepauser & annat

Har en såndär toppendag då allt bara flyter på & jag får mycket gjort. Egentligen inte så mycket att klaga över FÖRUTOM;
Ärligt talat, det har snöat ganska mycket (typ 2 cm) under natten & kommungubbarna & fastighetsskötarna har inte ens gjort ett försök att underlätta där man går! DÅLIGT! Höll på att slå i backen 4 gånger på vägen till & från Willys förut. Efter den fjärde gången tänkte jag "ska sluta stå emot & bara falla. Förhoppningsvis bryter jag något & kan få ut skadestånd & kanske en liten notis i lokala tidningen". Jag säger som plus-Sverker; SKA DET VARA SÅÅÅÅ!!

Well well (som en mycket vis brud brukar säga)...
Haha, jag har många att citera idag. Inte många kloka ord som kommer från mig märker jag. Hur som helst har jag i alla fall så här långt kommit igång med mycket. Många kaffepauser blir det, men va tråkigt allt hade varit annars. Gött att få komma ifrån en stund ibland.

En vän till mig ringde förut med tråkiga nyheter. Empatisk & omtänksam som jag är kan jag inte sluta tänka på det. Men going du ska veta att jag finns ju här & bara ett telefonsamtal bort :) & de gäller alla andra med... Dags för mig att plugga igen, innan jag blir blödig & sentimental!! En dag med mycket kärlek är det!

PP

En trött Nina

Jag är så otroligt trött nu för tiden. Den mörka tiden tär verkligen på mig. Svårt att gå upp när det är mörkt, vilket gör det svårt att somna i tid & som om det skulle vara nog så tar kylan energi & i min lägenhet är det jätte kallt!

I natt har det snöat här igen. Det är så fint när man ser snö ligga på de kala träden, myspys!! :) Fast kan inte påstå att jag längtar ut, som jag sagt tidigare tycker jag att de här vädret är fint när jag är inne & tittar ut & när jag vet att jag inte behöver gå ut & pölsa runt (vilket jag i & för sig behöver idag).

Hur som helst så har jag i alla fall kommit igång med tentaplugg nu. Sitter med en del i taget & försöker behålla det lugnet som jag kände alldeles innan jag somnade igår :) Nu ska jag plugga lite till & sen blir det en promenad till Willys.

PP