onsdag 13 maj 2009

Ja får pa-ni-i-i-i-ik....

Ok... Nu är jag så himla trött på att plugga, jag kräks nästan av tristess!! Jag var över hos Shida förut för att låna anteckningar & jag ville verkligen inte gå. Jag fick tvinga mig själv!!! Jag vill hitta på nått, men det går inte för sig! Ååååååååå...

Eurovision song contest

Jag har verkligen fått medhåll angående det jag engagerade mig i igår, tråkiga människor. De är gött! Då är de inte bara jag!! :D

Ny dag, som startade ganska bra. Är tung i huvudet nu vilket är ett sign på att jag är nära finalen! :) det är bara en månad kvar tills jag får ladda upp batterierna i korfu! Det ska bli wonderful!!!

Igår såg jag första kvalet till ESC! Marlena gick vidare! Haha, & det är inte mer än rätt. Vissa bidrag är verkligen beyond smaklösa!! Som vanligt tippade jag utfallet, det var tio bidrag som gick vidare, jag tippade rätt på 7 st, fel på 2 & ett var jag lite osäker på om det skulle gå vidare eller inte... Så 7,5 poäng enligt mina egna regler. Haha!

Haha, såg nu att jag slänger in Engelska ord lite här & där idag. Jag har helt enkelt svårt att hitta rätt ord just nu. Det måste vara alla siffror i Statistiken som spökar! Men nu är det dags att återgå till det :)

PP