lördag 27 juni 2009

The Past & The Future

Fotbollskvällen i tisdags var jättetrevlig. Kul att ta igen vad som har hänt sedan sist med personer man en gång var vän med! Vi prata på som attan & kvällen gick fort. Dagen efter det åkte jag in till std för att klippa mig, det blev jättebra & lite nytt från vad jag haft de senaste åren :) Ni ska få se ;) Efter klippningen köpte jag en frapino på EH & gick längs med kajen i Std & det var heeelt perfekt!!

På kvällen åkte jag in till gbg för att träffa Martin, han väntar man som vanligt på för länge, så jag han ta en snackis med Shida innan jag satte mig på vagnen till järntorget. Väl framme satte vi oss på Bishop & drack öl. Vi pratade om allt som hänt sedan sist. Efter en stund anslöt sig Öisarn (Karl) till oss vilket var tokkul! Har inte träffat honom sedan nyår 07-08!! Det är GALET! Men som vanligt kändes det som om det var igår :) Hur som helst missa jag sista bussen & fick sova hos Martin, bakis & ofräsh tog jag bussen hem tidigt på morgonen & sov bort hela torsdagen.

Igår träffade jag Shida i Haga där vi gick omkring ett tag & fikade. Vi hade extremt mycket att ta igen. Tänk nu att hon är en person som jag träffar i princip varje dag största delen av året & då har vi alltid något att prata om, nu hade vi inte träffats på några veckor, så ni kan ju föreställa er hur mycket käken fick arbeta för att koppla med allt hjärnan ville säga!! Vi avslutade med en öl på Bishop. Haha! Kanske är min nya grej.

När jag kom hem åt jag mat med mamma & pappa, sedan somna jag framför en ganska bra film, kommer inte ihåg vad den heter. Synd, den var bra asså! När jag vaknade började in to the wild, vilken oxå är bra, men den har jag sett, fast en sån film man kan se flera gånger, så det gjorde jag.

Ikväll ska jag till gbg & dricka drinkar med Shida & co. Imon ska jag träffa krokko!! :D Framtiden ser ljus ut! Förlåt för att det är massa gramatiska fel i texten, jag har mycket att säga, så då går det fort, men tyvärr ingen ork att kolla igenom den igen :p

PP