lördag 6 juni 2009

Har jag sagt att ja har lov? ;)

Det är så härligt med lov att jag vet inte var jag ska ta vägen! Jag har verkligen bara tagit de lugnt idag! Var på stan en sväng & shoppade lite. Började lite smått med 2 leggins & harembyxa, efter det blev det lite underkläder, sen tog jag mig en takeaway chai & satte mig på en bänk mitt i staden för att titta på folk, jag avsluta dagen med tre tunikor & en runda på Willys för att köpa lite gott till ikväll, det blev ramlösa mango, vindruvor & päronsplitt :) Har varit hemma ett tag nu, bara lyssnat på musik, läst lite tidningar, plockat lite & baaaara softat. Nu tänkte jag ta mig ett (tre) glas skumpa & bada fötterna :P because I'm worth it ;)

PP

Tv4

Anna: den e en close second! :p

Åååå jag är sååå besviken! Idag är min första lediga dag, och jag vaknade fem i nio, perfekt tänkte jag, det är precis när barnprogramet slutar på fyran & det blir nyhetsmorgon! :) MEN så funkar inte tv'n idag, det hackar i ljud & bild! FAN! :( Eller de e asså 4an som inte funkar. De andra är ok. Jag är så irriterad. Det är det bästaste att vakna, ta sin kopp kaffe & se på nyhetsmorgon! & idag är det säkert extra speciellt pga nationaldag & morgondagens val! Jag blev så arg att jag skrek till tv'n, det kanske va lite onödigt. Men jag har bett om ursäkt. Nu hör jag i hacket att de spelar nationalsången, Ååååå!!

Haha, ingen bra början på min pamper-dag! Men men, jag överlever. Det får bli nått annat, nått skräptv ;) Nu ska jag fixa mig själv & gå till stan & shoppa!! :D

PP