torsdag 5 februari 2009

Shoppingjävul

Ok... Mitt kort har fått jobba igen.

Allt började såhär. Jag gick till coop för att köpa lite frukostmat, har inte varit utanför dörren sen jag blev sjuk. Btw, fantastiskt utbud av torkad frukt där! Jag passade på att hämta mina skor, annars hade jag inte gått dit, dubble fun! Jag gick hem, tog på mig skorna & packade upp mjölk, bröd & naturgodiset. Fantastiskt va man kan balansera bra med klackar. På tal om klackar, dom är höööööga! Men med lite övning ska det gå! Hoppas att jag bor över en tjej som förstår & tar hänsyn till den här typen av problem. När jag traskat runt i lägenheten ett tag & sms:at om mina nya älsklingar satte jag mig vid datorn (tanken va plugg men handen tog pilen in på asos hemsida) & kollade runt på klänningar, skor, smycken, väskor, allt jag kunde komma över, SHOPPINGJÄVULEN tog över!! När jag hade plockat ihop en hyfsad shoppingbag fick jag panik & rådfrågade Shida. Vi tog ett gemensamt beslut om att två väskor, ett par skor & en klänning blir alldeles lagom, inte mer!! Så, det här är dagens fångst (allt är från http://www.asos.com);

Sommardröm, erkänn!


Skor med attityd! Länge sedan jag köpte sådana
Hur ska jag kunna låta bli något som matchar bruna skorna så perfa!


En liten outsider... But still fab!


Mums!
Tänkte se på Bourne Supremacy för den har jag faktiskt aldrig sett. Men den går på 6an & det är dömycket reklam. Så tänkte att jag får se den på annat vis någon dag. Så kom jag & tänka på när de ska förbjuda fildelning (i april har jag för mig), hur ska det gå då. Kommer folk sluta dela? Eller kommer det fortsätta som vanligt. Kommer folk sluta ladda ner saker, vad kommer hända då. De flesta ser ju knapt på tv längre, för alternativet är smidigare & ingen reklam. Kommer folk då börja se på tv, eller vad!? En lustig tanke är ju att folk kanske börjar umgås mer med varandra IRL då. Va tror ni? Konstigt va! Hehe.. Sov gott goingar...
PP

???

Jag sitter & funderar på en grej. Finns ju en reklam om en elbil & att elstolpar finns uppsatta. Det jag ställer mig lite frågande till är hur mycket mer miljövänligt är det att framta den elen jämfört med utsläpp från vanliga bilar? Orkar inte leta reda på svaret just nu, men det stör mig att ingen diskuterar det!

Vilket leder mig in på en annan sak jag tänker på idag. Va lat man (jag säger man, för jag tror att de är fler än jag) har blivit på att ta reda på saker själv. Allt får man serverat i media & det som inte tas upp där orkar man inte ta reda på själv. Oftast för att informationsflödet är så stort & när det inte är ett eget intresse vet man inte var man ska börja leta. Har vi blivit för lata eller är informationsportalerna för problemlösning alldeles för stora idag?

Detta leder i sin tur in mig på mitt huvudproblem just nu. Hur ska jag få plats med all marknadsföring som jag ska tenta. Hehe... Nä, jag tror faktiskt det här kommer gå riktigt bra. Idag ska jag sitta & klura på svar till instuderingsfrågor & gamla tentor, sen blir det nöta nöta nöta, kaffe, kaffe, kaffe, fram till startskottet kl. 8.30 på lördag.

PP