lördag 9 maj 2009

Ny dag

Idag är jag inte alls lika arg som jag var igår & i torsdags. Jag & Shida var verkligen superduktiga som satt & gjorde klart inlämningen. Det känns väldigt skönt att ha lämnat in den! :) Den här veckan har det verkligen varit fullt upp & idag känns det! Jag är sååå trött! Hade sovmorgon & har myst framför tv'n ska softa lite till, sen är det dags att börja tentaplugga. Jag har statistik tenta på fredag, det är en omtenta, så det är inte som att börja tenta för ett nytt ämne. Jag har det ganska färskt i huvudet! Det blir bra!

Snart dags för mig att fylla år oxå. Min familj kommer på lördagen, dagen innan, för att fira mig. Tänkte att vi kunde ha en födelsedagsfika hemma hos mig. Jag gillar ju inte tårta, så då får dom ingen heller! Haha! Evil!! :p Efter det blir det en vända i stan. Det blir en blygsam födelsedag i år. Dels pga tentan & dels för att jag inte tycker det är så mycket att fira. Men på csn-lunchen på måndagen så firar jag också :) Jag ser mer i fram mot tentafest :D

Igår såg jag på Carina flyttar in (eller vad det heter) på tv4. Hon flyttade in hos Dregen. Jag var SÅÅÅÅ förälskad i honom när jag var yngre! Ärligt talat så väcktes gamla känslor till liv. Min tonårskärlek är ju fantastisk!! En riktig rockare, med härligt långt hår, tatueringar, piercings & ett sjukt stort hjärta!! Vart finns dessa rockare? Känner ni nån? Fixa ihop mig!

Nä, nu är det dags för en kopp kaffe! Ha en trevlig helg snyggingar!

PP