tisdag 27 januari 2009

Wohooo!! :D

Imorse hände en spännande sak. Skulle logga in & skriva lite innan föreläsningen, men när jag loggade in stog det något om några inställningar jag skulle göra på datorn innan. Skumt! Sen dog internet, vilket jag styrde upp, men sen fanns det ingen tid för något inlägg.

Igår när jag satt vid mitt skrivbord & pratade med lite folk över msn inträffade en mycket läskig sak. Min Wake-Up light började lysa! Klockan var väl runt 23, men alarmtiden är inställd på 06.00 hela tiden, så det var verkligen inte dags! Har köpt den av Martin, har glömt att fråga vad det är frågan om. Nå, va säger du Martin?

Idag har jag haft Externredovisnings föreläsningar hela dagen. Efter lunchen blev jag heltrött! Så har vilat lite nu & druckit kaffe för att återställa mig inför kvällens träning. Tisdags-spinningen kl.18.30 på feelgood står högt upp på "Me like"-listan! Eftersom jag var tvungen att bråka med datorn igår ska jag göra lite matlådor & baka energimuffins idag istället. Imorgon tar jag tag i de sakerna som fortfarande inte fungerar, t ex BT, vilket betyder bilder. :D

PP