torsdag 29 januari 2009

Hej hopp

Woho, vilket härligt träningspass det var idag, bra jobbat Shida & Heja!! :D Efter spinningen gick jag & Shida till soloteket, perfekt avrundning.

Imorgon ska jag på massage! Erkänn grymgrym! Första gången faktiskt & jag är hur nyfiken som helst på hur jag ska reagera. Kommer jag bli trött, seg, pigg, "på nytt född", generad!? Jag har ju inga problem med att klä av mig eller så (det vet ju han som pierca mig senast iaf, den historian sparar jag till en annan gång), men jag undrar i alla fall hur detta ska kännas. Haha! Hur som helst, jag ska förbereda mig genom att komma dit utan stress, vilket är svårt för mig. Stress är ett allmäntillstånd för mig! Jag stressar lixom över allt från att jag ska tvätta på söndag redan nu & hur jag ska hinna bli brun innan alla hjärtans dag till vad jag ska äta till middag imon! Jag kan gå till bussen 30 minuter innan den ska gå även om jag vet att det bara tar max 10 minuter! Jag ÄR en stressad person! Det är ju därför jag ska dit! Haha! Men tydligen ska jag stressa ner innan. Vilket i så fall skulle betyda att jag får valuta för pengarna redan innan jag är där. Så egentligen skulle jag kunna betala 400 kronor till mig själv :p Nä, det ska faktiskt bli en ny, spännande & intressant upplevelse! Dessutom känns det som ett bevis för att "gamla Nina" är tillbaka! Spendera pengarna på mig! Jag jag jag! ;)

Jag har beställt min älskade väska idag också! LÄNGTAR! :)

Nu ska jag poppa discomusik & städa!
PP

Gomorron

Har en konstig period. Ont-i-huvudet-perioden kallar jag den. Jag har jätteont varje kväll när jag ska sova (förutom igår då jag hade huvudvärk hela dagen), vilket betyder att jag somnar alldeles för sent & vaknar inte av klockan. Dåliga grejer! Men inatt ska jag testa att sova tills jag vaknar av mig själv! WOHO! :) De blir skoj!

Fan va snygga muffins jag bakade igår! De är lite nyttigare än vanliga muffins & är till att äta som sent mellanmål innan träning pga dess höga energivärde. Det är dinkel istället för vete, olja istället för smör, tranbär för huden & mot cancer, äpple mot hjärt-kärlsjukdomar, havre för fiber & som extra smaksättare är det kokos & vaniljstång. Fy fan va bra! :D

Dags för mig att hoppa in i duschen, idag blir de både extern- & statistikföreläsning & efter det blir det träning & MFplugg! Living the dream... WOOOHOOO!! (inställning inställning inställning) ;)

PP