måndag 8 juni 2009

Vilodag med musiktema

Tonsätta en text är riktigt svårt för en lekman som jag, men jag tror att jag har en idé på hur jag vill att det ska bli tillslut. Nu behöver jag min bror för att se om det verkligen kan funka! Vill verkligen bli klar med första inlämningen idag :)

Förutom att jag varit som klistrad med min guitar idag så har jag packat upp kläder & prylar som jag haft med mig från Skövde. Tror jag ska bege mig ut & gå en sväng, eller om jag väntar med det tills mamma kommer hem så jag får sällskap. Hur som helst är det rätt gött att vara hemma, även om jag gjorde en miss när jag valde att inte ta me datorn. Dessutom har jag glömt kameran, så de bli mobilbilder på korfu, eller kanske engångskamera.

PP

Måndag :)

Härligt! Måndag, första måndagen på lovet. Eller i ärlighetens namn har jag inte riktigt lov, jag läser ju en sommarkurs i låtskrivning. Just nu sitter jag med en text som vi fått, som ska tonsättas. Det är lite klurigt, för det finns lite formkrav om hur många takter vers, refr & intro ska vara, & vad jag har förstått är det inkl. brygga. Men det är kul & jag har kommit långt, dessutom ska det inte in fören om två veckor, så det är chill! :D

Synd att det är lite molnigt idag, hade behövt steka några timmar, haha. Är alldeles tentablek ju. Hoppas det blir bättre imorgon!

Ha en bra dag :)
PP