lördag 14 mars 2009

Medstuderande!

Jag tänkte bara tipsa er som också ska tenta statistiken om att lösningsförslagen som man hittar på www.studentlitteratur.se/dataanalys till den gröna boken under kompletterande material är toppen! Ses på mån :)

Och för alla vill jag bara säga... RÄTT LÅT VANN... Inte den jag tippa. Men mycket bra! Imon ska jag skryta lite om hur min förhandslista stämde ganska bra med resultatet. Även om det inte är många rätt. Haha! Svt har inte lagt upp resultatet än så jag kan inte kontrollera allt! Viktigt! Btw, Petra drog ett Statistikskämt! och jag som trodde att jag skulle få lite rast!

PP

Till Roro...

Haha.. Ja du, jag vet inte... Men 0< Pr(x) <1 är det iaf... ;p

En viktig lördag för en Schlager tönt!

WOHO!! Dagen har kommit, den stora dagen.... FINAAAAAL!!! Haha... Jag är tokigt förälskad i Schlager! I år ska jag ha statistikboken (gröna) upptryckt i ansiktet tills startskottet går. Sen ska jag ta fram mina morotsstavar & dilldipp (dubbeldippa). Spännande värre! Tror jag hejar på Sarah, men ska inte hoppas på för mycket. Hon tog sig vidare via andra chansen (dvs att hon inte gick direkt från kvalet). Om jag någonsin skulle ställa upp i melodifestivalen skulle det vara med en sån powerbalad!

Härligt att ja får kommentarer fortfarande! Då har inte min skrivpaus fått er att sluta titta förbi. Bra grej! Tack så mycket. :) Btw, Roro, precis det rådet fick jag från min massös i onsdags. Jag ska ställa in mig på läggdags klockan 22 så jag somnar 23 & bestämma mig för att då är dagen slut! Har ju övat lite på det nu i veckan, men är inte så duktig än. Såhär är det, när jag har sovit riktigt gött en natt, vilket jag gjorde i onsdags så tycker jag att nu har jag sovit nog för ett tag. Haha! Vilket är helt åt h-vete. Jag vet att jag inte kan tänka så! Men nu är jag iaf ett steg på vägen att omvandla dom tankarna.

Häromdan hade jag Skype dejt med Anna. Det gick sådär, vi sa mest hallå till varandra. Vi får försöka igen snart. Haha!

För övrigt har jag blivit en fantastisk kock. Igår stek jag kyckling för första gången & skar den i tärningar innan (skulle göra faitas). Måste erkänna att kräkreflexen INTE lyste med sin frånvaro när jag skulle skära i min fjädervän! Men jag följföljde i alla fall projektet & det blev riktigt bra! Master kock i huset!! Antar att jag kommer bli mer imun mot känslorna om jag lagar köttmat mer. Det lustiga är att jag har inget problem med köttfärs what so ever! Det kan jag behandla hur som helst. Men köttfärs är ju inte så jävla nyttigt för kroppen, så får helt enkelt skaffa mig en bättre relation till kycklingbröst.

Nu är det dags för mig att börja dagens pluggmara!
PP <3