torsdag 28 maj 2009

9 dagar kvar...

... tills sommarlovet börjar! Jag kan verkligen inte sluta tjata om det & jag tänker inte göra det heller! Har ja sagt att det ska bli skönt? DET SKA BLI GÖÖÖÖRGÖÖÖTT!! På lördagen ska jag ha SOVMORGON(!) & på söndagen ska jag omsorgsfullt ta mig till vallokalen för att rösta & sedan kommer mamma & pappa för att hämta mig :) Gött att slippa tåg! & gött att slippa köpa månadskort innan jag åker till korfu. Det blir perfa. Jag har beslutat mig för tre veckor semester i år! :) Sen blir det plugg & jobb. Åååå hör ni va härligt! tre veckor av ingenting & allting! Hallå, pojkar & flickor, vad blir det för tentafest i år? Blir de nån? Bartömningen? Vad händer?

Jag har haft en ganska bra dag med tanke på att jag sov för lite i natt. Nu är det förfest på våningen över mig. Det var det igår med. Hoppas dom ska ut snart. Börjar tröttna på dålig musik & fylla (där jag ej deltar)! De bråkar, skriker, sa ja dålig musik, skriker ännu mer, dunkar i golvet & lyssnar på dålig musik! Jag knyter mina händer tittar uppåt & ber till gud att det ska tystna, men han hör inte!! För det är fest mellan honom & mig!!

Nä, dags för örtte, hitta inre lugn.
PP

Härliga torsdag

Så, var det torsdag idag, om en vecka råpluggar jag till sista tentan nästa fredag :) Sen är det öööööver!! Haha, vad ska jag då göra!? Tror jag ska åka hem med mina föräldrar direkt på söndagen, de kommer hit för att hjälpa min bror. Som btw ska flytta till en annan lgh i augusti. Kul för honom! :D

Idag blir det extern & inte tal om något annat! Vissa saker har jag väl fattat rätt bra, men geniknölen är ganska trött på andra saker. Well Well. Bara att bita ihop sista veckan nu. Sen ska jag bli BRUUUUN!! (and you know just how tan I can get!) WOOOOOOOHOOOOO, living the dream ;) Idag är ja knäpp, men ja skyller på plugg. Sen är jag ju själv här, så de skadar ingen... Haha.

PP