onsdag 22 april 2009

Min lillebror :)

OMG!!!

Vet inte hur man lägger in klipp... Men tryck på länken HÄR

22 april, två dagar kvar

Hej hopp!
Nu va det ett tag sedan som jag skrev. Förutom några positiva saker som en fantastik middag med familjen, samtal från Australien & hyfsad redovisning av optioner & hedgehog, nej, ja menar hedgefond(!) så har det inte hänt så himla mycket.

Idag har jag en sån dag då jag drar ut på allt jag ska göra. Har suttit framför datorn hela förmiddagen & dagen har inte riktigt kommit igång än. Skulle gå upp tidigt för att ta en promenad & passa på att handla, men det hände ju inte. Gick upp strax innan tio & här sitter jag än för att samla mig för den där promenaden & handlingen. Haha! Mycket tyder på att jag kommer äta lunch snart istället, plugga lite & gå ikväll. Men men, ibland har jag det såhär.

Dags för mig att ta tag i något, plugg, promenad, what ever.

PP

BTW. Har ni sett den där reklamen om nån skraplott. Då dom står vid en busshållplats & bussen är sen. "Bananas, hon blir bananas" HAHAHAHAAA! Sedan får ni ta och kolla upp nakendansen från när talang var i borlänge (tv4.se). Superkul! Klippet är för övrigt bortaget från Youtube. Att folk stör sig så på lite naket!