fredag 27 februari 2009

Hej! :) Kul o ses igen...

Så lider ännu en vecka mot sitt slut, det är helg, igen! Veckorna bara rusar iväg & även om jag är sysselsat nästan hela tiden känns det som om jag inte får någonting gjort. Kurslitteratur & instuderingsmaterial samlas på hög, damråttorna dansar runt i hörnen & disken växer bara! För dom dimensionerna är bara att glömma när veckorna är fulla med föreläsningar, obligatoriska handledningstillfällen, träning osv!

Nu överdriver jag lite, det har inte bara varit "måsten" & "borde" i veckan. I onsdags fick vi csn, & i vanlig anda firades det med lunch på stan. Efter lunchen tog Shida, Heja, Jennifer & jag en shoppingrunda. Jag passade på att gå till resia för att boka en resa till mig & mamma i sommar. Det blev korfu en vecka! :D Tror jag kan föreställa mig Anna när hon läser detta. Det är nämligen inte första gången jag är på Korfu. Anna & jag hade en tok-kanon semester där 2002! (?) Såklart att jag ställer höga krav & har förväntningar på resan med mamsen i & med detta.

Det är lönehelg, det slog mig nyss! Det är nog därför partynerven rycker lite fort jag hör musik från grannarnas högtalare. Jag ska dock inte ut, jag ska plugga, träna & städa! Det måste jag & det vill jag! Orkar inte bo en knarkarkvart längre! Haha :p

PP

Ps. Anna, klart jag var på coop när ja va i Std! Obligatoriskt ju ;)