fredag 17 april 2009

Helg...

Gårdagen avslutade jag med en fika med Shida & co. Dom som vi fika med hade precis blivit klara med sitt Ex-arbete! Det var så härligt att se så nöjda & stolta människor. Jag rös verkligen när dom berättade om att nu är det över, det är klart, vi gjorde de! Framtiden är spegelklar nu, gud va kul nästa år kommer bli! Gud va härlig känsla när vi är klara!

Idag har vi alltså seminariet i eftermiddag. En halvtimma som förstör hela min dag! Fram tills dess är det bara en låååång väntan. Sen är det tåget hem, men som tur är så har jag den bästaste pappan som ringde precis & sa att han kan hämta mig vid tåget & sen äter vi något på vägen hem. Det blir perfa :)

Ikväll tänkte jag bara se på tv med pappa & plugga lite. Imorgon kommer mamma hem från en mini-semester med hennes BFF's. Så på kvällen tänkte jag laga mat till mamma, pappa & morfar. Det blir en curry med ris & lax, lite tzatzikii, feta, roccola, tomat, oliver, bröd & annat plockigt. Till efterrätt ska jag göra en relativt hälsosam banan- & ananastårta med cream cheese- & mangofyllning. Ska se till att ta mina två varv på coop imon med ;P & en liten shoppingrunda med 0kr i fickan :) På söndag går jag & mamma ut på en långpromenad, sen är det dags att plugga & hälsa på morfar. Helgerna går så fort. Längtar till sommaren då jag är hemma lite längre perioder så jag hinner träffa alla & göra andra saker. Men nu är det som det är.

Hoppas ni får en fantastisk helg!
PP