fredag 24 april 2009

Läggdags

Snart dags för mig att krypa till korgs. Sitter & väntar på att sista plåten med bröd ska bli klara. Det blev 16 fullkornsbullar & 11 energimuffins. Bra Nina säger jag & klappar mig själv på axeln! Det bästa med hembakat är att det inte är nån skit i. Jag har bara ett problem nu! Vi har superliten frys här!! & med alla mina lunchlådor finns det inte mycket utrymme kvar! Men det får bli ett projekt för morgondagen :)

Imon ska jag till huset brevid på hemmafest!! Klart det är lite trist & svårt att gå tidigt, men det ska i alla fall bli jättekul! :D Jag ska nog ha på mig bubbleroom-klänningen som jag köpte för ett tag sedan & svarta pumps. Eller min rosa med de bruna top shop skorna. Men det får faktiskt även det bli ett projekt för morgondagen.

Zzzzzz
PP

Vår!!

Ni aaaanar inte hur jag kämpar med sovtider!! När sjuttan ska jag fatta att klockan ringer för att jag ska gå upp, inte för att jag ska ligga kvar två timmar till!! Jag kom iaf upp idag! Vid nio dock! Det var inte med i planerna. Men nu är jag iaf uppe. Idag har jag en pissig dag igen med en halvtimma i skolan på eftermiddagen. Bara att acceptera. Efter skolan ska jag iaf shoppa träningskläder & handla. Ikväll blir det storbak på kurorten, samt städ & tvätt (som jag för övrigt dragit ut på hela veckan).

Haha! Är det nån av er som tar omega3 som kosttillskott? Jag började med det igår. FY FAN va vidrigt det är att rapa. Jag är ingen rapande person. Kan knapt rapa när jag är själv ens. Men nu med dom här tabletterna så rapar jag okontrollerat & jag överdriver inte när jag säger att det smakar rutten fisk!! SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!! Är det här bara en effekt i början? Jag hoppas det. Såhär kan man ju gärna inte leva!?

Idag är det suuuperfint väder. Satt på balkongen & drack mitt morgonkaffe. Hur gött som helst. Mamma sa dock att det va så kallt förra natten att hon fick skrapa rutorna på morgonen! Så än är det inte sommar! Vitsipporna har dock letat sig fram. Det är ett hav av vitt i parken. Kanonfint!! Men ja, ni vet vad sången säger, inte dags att slänga av strumpor & skor för de!!

Nu tänkte jag unna mig en isglass i solen! Hoppas ni får en kanondag!

PP