söndag 4 januari 2009

Uppdatering

Ojojoj, va dålig bloggerska jag har varit det sista. Ni förstår säkert varför. Svårt att finna tid till det ibland. Just nu är jag mitt uppe i tentaplugg inför lördagens tenta, JÖKEN. Sitter & markerar lagtext & läser sammanfattningar osv. Inte så rockigt, men ganska intressant. Tänkte att jag skulle göra ett uppdateringsinlägg.

31/12 - 08
Härligt, sista dagen som avslutas som 08! Haha! Tog tåget ganska tidigt från Skövde till Göteborg där jag mötte upp Anna & hennes galet underbara syster. Vi letade glitter & strumpbyxor för kvällen. Jag & Anna slog till på lösögonfransar också (klockrent!). Efter att vi besökt Ulle på jobbet, där Josse (syrran) bjöd på en melodi på sitt munspel gick vi till EH i NK för en fika med Carro. Vi åt deras varma kycklingmacka & konstaterade följande:
  • Deras förra varma kycklingmacka va godare
  • Rebecka måste komma ihåg tvillingarna (internt) haha!
  • Daniel da Silva var snyggast på NK, så jag vann! ;)

Efter powernap & pimpning hos Ulle tog vi vagnen till Carro. Vi åt fantastiskt god mat, drack glammigt, skrattade mycket (tack vare charader skrattade vi både med & åt varandra, underbart!) & efterrätten var en total surprise ;p Vid tolvslaget bjöd vid på skönsång & tittade på alla fina fyrverkerier, sen var det dags för discodans på Berså. En helt fantastisk sista dag på det gamla året & en fantastisk första natt på 2009!! Tack tjejer! Mycket kärlek :D

1/1 - 09

Stannade kvar hemma hos Ulle & Anna så länge som möjligt, vi myste framför tv'n & åt tacos. Men sen var det dags för mig att åka tillbaka till Skövde. Jag & Anna klarade oss faktiskt tårlösa nästan hela dagen. Fast när vagnen kom var det svårt att hålla tårarna tillbaka. Den tjejen kommer jag sakna otroligt mycket de här året!! Fast, som tur är så finns de ju skype, cam, msn, blogg, bilder & massor av brevpapper :D

När jag kom hem till Skövde gick jag direkt till Shida för att ta igen allt vi missat i varandras liv under jul & nyår, så det blev en fika fram till två nån gång. Nu är vi i alla fall i fas igen, haha!

2/1 - 09

Va ovant det är att skriva 09! Haha! Pluggade på dagen, sen gick jag till Shida med Jennifer, för att komma i fas med henne också ;p Check!

3/1 - 09

Plugga hela dagen!

4/1 - 09

Har pluggat hela dagen & så kommer nog kvällen se ut också!

PP