tisdag 23 juni 2009

Bilder

Ja, angående bilder. Det kommer lite bilder, jag lovar! Men först vill jag förbereda er på att 95% av dessa är tagna antingen med mobil, från balkong eller sista dagen! Haha! Ni vet väl hur jag är med kamera. Jag glömde den ju till och med när jag skulle från skövde till sth. Men som sagt, det kommer bilder. Min bror är på Rhodos & jag har ingen aning om var han har alla sladdar & mobilbilderna får jag lägga in på söndag eller måndag när ja kommer till skövde :)

Gud va glad jag är att det är såhär fint väder när jag är ledig! Jag sola inte så mycket igår för fick sån tandvärk (visdomstanden IGEN), men idag kämpar jag med fläckarna igen. Ikväll blir det fotboll & öl på Harrys, ska träffa en vän från förr för att uppdatera varandra om var vi är i livet! Fick sms när jag va på Corfu där han undrade om vi skulle ta & ses någon dag & det gör jag ju gärna :) Det ska bli kul. Synd att Martin har planer bara, hade varit ännu kuligare om hela gamla gänget var samlat. Well well, det ska bli kul ändå.

Imon ska jag klippa mig, vet inte riktigt hur jag ska göra med luggen. Jag saknar den redan, men sen känner jag att jag inte har gett lugglösa ninis en chans. Har ni några sista minuten råd till mig? Efter klippningen ska jag kanske träffa Shidis, woho! På kvällen blir det nog några öl med Martin, vi sa en från början, ändra till två för de fina vädret, men ändra till tre för vi vet hur det blir...

Nu ropar solstolen på mig igen :)

PP