lördag 14 februari 2009

Efter... WOHO!!

Efter... Resultatet!

Nu har partyjävulen tagit mig med! :D Det ska bli skitkul! Dags för sista grejandet... Ses ikväll! Var ni än är så lovar jag att vara hjärtans närvarande...

PP


Före *suck*

Bild från www.djquality.se

Om jag är på partyhumör? Njäää... Trött, mätt & seeeg! Så nu dricker jag pisang & juice (tack Anna) för att komma igång. Dags för en bild på hur jag ser ut nu före processen!

Kolla in! Kommer lägligt, verkligen! FUCK!

Funderar på om jag ska powernapa lite nu. Borde göra det! Såååå seeeeg! Alternativ 2. Partymusik & hoppa mig pigg... hmm... tror jag satsar på alternativ 2. Sova är tråkigt! Hörs snart igen.

PP

Happy Valentine!! :D

Så var det alla hjärtans dag! & jag är hjärtans glad! :D Poppar musik (har en sahara hotnight dag) & städar min lägenhet. Det går mycket dåligt, haha! Sorterar & pular nämnligen. När jag gör detta har jag en förmåga att sätta mig ner med något som jag inte sett på länge. Jag har läst en gammal bok jag skrev, spelat lite gitarr, testat sanningsboken lite grann. Dessutom tar jag sån enorm tid på mig att göra varje moment i städningen perfekt. Så, ja, det ser ut som när jag börja, om inte till & med lite värre. Men jag bryr mig inte! Haha! Idag är en hjärtans dag & ikväll blir det klackarna i taket! DJ Quality för andra gången på kort tid. Det känns viktigt & hur kul som helst!! WOOOOHOOO!! Living the dream!

PP