måndag 30 mars 2009

Hej gosingar :)

Officiell ursäkt:
Lördagen den 28 Mars var jag inne i std för att köpa löpskor med min mamma. På torget var det fullt av folk pga att två personer kända i melodifestivalsammanhang var där för att signera & sjunga. Vid samma tidpunkt gick jag in på EH för att köpa en soja chai. Vad som hände vid denna tidpunkt är att vi väljer att gå längs kajen för att se på havet & båtarna i den strålande solen. Tyvärr resulterade denna omväg till att coop låg i fel färdrikting & därför blev denna affär försummad. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta & kommer kompensera med två varv nästa helg. Jag är fullt medveten om att förtroendet är förlorat, men jag hoppas att jag nästa helg kan påbörja uppbyggandet & att vi sedan kan gå vidare ur den här skandalen.
MVH
Nina
20090330

Nu var det måndag & jag kom hem för någon timma sen. Härligt att vara hemma, men gud va segt. Jag gick upp 5.30 för att åka med mamma & pappa till centralen. Jag förlorade bara en kvart på de & slapp åka buss. Vilket jag hurrar för! :)

Ska snart hoppa in & göra ordning mig. Shida kommer hit klockan tolv, så ska vi göra de sista på ett arbete som ska in idag (renskrivning) samt dricka en & annan kopp te kanske ;P

För er som läser mina kommentarer vet det redan. Men när jag fick reda på allt det där med earth hour så undrade jag om hela världen släckte samma tid eller om det var 20.30 överallt. Anna har förklarat för mig nu att det är minsan 20.30 överallt. Haha! Allt annat skulle ju vara riktigt orättvist! Med tanke på att det för vissa länder skulle infalla mitt på natten i så fall.

För er som såg robinsson i lördags kan jag glädja med att säga att gamlingen hamna på innelistan enligt aftonbladet & paktjäveln på utelistan. Haha! Hur rätt är inte det då!! De skrev någonting om att paktjäveln är typiskt sån person som behöver en strategi för att gå på toa! Förstår precis hur de tänker. Han va ju galen!!

Ha en bra dag gosingar!
PP