onsdag 3 december 2008

Gosingar

Hej Hopp...
Jättetrött nu! Har varit hos Shida med Jennifer & Heja. Har tagit igen massa tjöt sen vi sågs i torsdags. Dessutom lyckades vi att se första halvan av en mycket dålig film som skulle va så bra!! S Mother heter den om jag inte har fel, rätta mig i så fall. Jag ger den -5 N som i Nina, haha (hoppas ni förstår självironin i de lilla utspelet, så självupptagen är jag inte att jag använder bloggnamn som "betygs-logga"... ÄN!)...

Sötingar!


Mysisar & Te, gosingar!


Haha, Jennifer, vet inte om jag tycker allt ser rätt ut här ;p

GODNATT SNUTTISAR! :D

Vill bara tillägga att om jag skulle börja använda nått namn som "betygs-logga" skulle de vara Turtle! Åhh.. trött & svamlar, sov Nina!

PP <3>

Om jag är på gång?

Woho, träffa folk gjorde susen!! Nu är ja på gång på riktigt igen. GÖTT!!

MEN! Blir så irriterad när det planeras över huvudet på mig. När vissa inte kan inse att ibland har man bara inte tid eller lust!! Såhär tycker jag, julen är en mysig högtid, & förutom glöggafton, grötafton & julafton har jag ingen som helst lust att planera en massa långt i förväg. Vill man vara stressad under julen & mellandagarna gör man det lättast genom att tacka ja till allt som erbjuds! Nä, jag får bara ont i huvudet & ångest av förväntningar om att jag ska dyka när det passar! Dessutom mår jag dåligt för att det känns som att man måste komma, för att de är "så snälla som fixar & har sig". Men ärligt talat, vill de ses så tar vi en spontanfika på stan. Det är jul, TA DE LUGNT!!

Fick ett skumt handskrivet vykort idag från en större organisation som jag är kund hos, där de bad mig ringa upp för att de har försökt nå mig på telefon.
Tanke 1. Är jag så svår att få tag på?
Jag ringde upp & fick inte tag på hon som sökte mig
Tanke 2. Ska jag skicka ett vykort till henne nu & be henne ringa upp mig?

Nä, nu ska jag dricka te & försöka lugna ner mig efter mitt första jul-sammanbrott!! :P

PP (btw, om nån inte fattat så skriver PP istället för PussPuss, effektivitet)

38.0

Jag ska inte klaga för mycket, men nu börjar det på allvar bli riktigt jobbigt att va sjuk. Eller kanske inte så jobbigt, snarare tråkigt.

Vi ska eventuellt träffas & göra grupparbete idag. Sitter & väntar på ett sms som avgör om jag måste göra i ordning mig eller inte. Skulle vara skönt att bli frisk först, fast om sms:et säger att det blir träff så tänker jag inte stanna hemma! Jag friskförklarar mig själv nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag i alla fall är lite redo att gå! :)

PP goingar