måndag 10 augusti 2009

Jag har inte slutat blogga...

... har bara haft en liten paus ett tag. Det har varit svårt att motivera sig till att skriva något efter en dag på jobbet, så så är det med det. Men vad har då hänt den senaste tiden (med risk för att jag glömmer av lite).

Fotboll: Jag har varit på lite matcher & nu kan jag inmarslåten, gött! Har varit jättekul att träffa alla de blåvita igen, de är så goa!! Martins födelsedag var kanon för övrigt men det är har jag säkert redan sagt till alla :)

Familjen: Det har varit skönt att bo hemma ett tag även om de sista veckorna verkligen var kämpiga. Jag fick bita mig i tungan många gånger, men ibland funka inte det & det vanliga "familjetjafset" var igång. Men det blir ju så när man är hemma en lång period när man blivit van vid att ta hand om sig själv.

Vännerna: Träffa inte dom så mycket som jag hade velat under sommaren, men vad ska man göra, tid går inte att köpas (hehe, för pengar är ju inget problem eller så). Hur som helst så har de tillfällen jag har haft med dom verkligen varit kvalité!! Hur mysigt & kul som helst. ÄLSKAR ER!! Saknar Anna oxå!! Men jag har tagit hand om Ragnar så nästan som hon varit med iaf :)

Jobb: Som vanligt har det varit gött att få göra lite jobb ute, springa i trappor & röra på sig, det är verkligen motpol till att studera på det jobbet :) För er som inte vet så sommarjobbar jag på HSB med att städa. Den här sommaren fick jag även toppen kollegan Filip, vi hade hur kul som helst :)

Plugg: Det blev inte mycket plugg i sommar, men nu är jag tillbaka i skövde, så det ska ändras på :) en vecka kvar till första tentan, sen är det bara två kvar & sen blir de nollning. Tyvärr kommer vi inte vara helt lediga den veckan som förväntat, men förutom föreläsningarna tänker jag ta mig ledigt då :)

Hörs snart igen, det lovar jag!!
PP